Show TV'nin Güldür Güldür sansürüne Şahan Gökbakar'dan tepki!

Show TV'nin Güldür Güldür sansürüne Şahan Gökbakar'dan tepki!

Güldür Güldür Show'da bir skeç sansüre kurban gitmişti. Komedyen Şahan Gökbakar söz konusu sansürle ilgili olarak Show TV'yi eleştirdi

Show TV'de yayınlanan Ali Sunal yönetimindeki Güldür Güldür Show'da beklenmedik bir durum yaşandı. Programdaki bir skeç kanal yönetimi tarafından yayınlanmadı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati canlandırılmıştı. Kanal yönetimi söz konusu skeçi yayınlamayarak sansür uyguladı.

Daha önce Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın parodisini ise kanal yayınlamıştı. Bu durum komedyen Şahan Gökbakar'ın da dikkatini çekti.

Son günlerde muhalif paylaşımlarıyla dikkat çeken Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla Show TV yönetimini hedef aldı.

Oyuncuların hakkına da sahip çıkan Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından şunları yazdı.

s-e5c3527fbd540f0c39d9658c525d0b6763fe0185.jpg

"Eeee? Peki skeci yayınlanmayan oyuncuların ve yapımcının bu duruma karşı bir çift sözü, bir duruşu bir tepkisi olacak mı? Ya da devam mı aynen? Ayrıca Sağlık Bakanı skeci yapıldığı zaman bir sorun olmuyordu da, şimdi niye oldu? Onu da anlamadım... Başarılı bir program, yetenekli müthiş oyuncular, büyük bir yapımcı... Mecra veya kanal sıkıntısı çekmez bence..."

PEKİ NE OLMUŞTU?

Öte yandan Şahan Gökbakar'ın bu denli tepki göstermesinin arkasındaki nedende belli oldu. Gazete Duvar tarafından aktarılan habere göre; Güldür Güldür Show'un 305'inci bölümü, Show TV'de yayınlandı. Güldür Güldür Show'un tanıtımında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin taklidinin yapıldığı bir skeç de yer almıştı. Fakat son bölümde bu skeç ekranlara gelmedi.