TRT1'de neler oluyor? Gönül Dağı dizisinde tepkiye yol açan ayrılık

TRT1'de neler oluyor? Gönül Dağı dizisinde tepkiye yol açan ayrılık

Uzun bir süredir ekranda olan Gönül Dağı dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşanacak! TRT1 ekranlarının sevilen dizisinde neler oluyor?

Gönül Dağı dizisinin başrol kadrosunda beklenmedik bir ayrılık yaşanacak! Yaşanacak ayrılığın perde arkası da belli olmaya başladı.

TRT1 Ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde herkesi şaşkına çeviren bir ayrılık yaşanacak. Yaşanacak olan bu ayrılığın perde arkası herkesi çok şaşırttı. Cumartesi akşamlarının en sevilen dizisindeki bu ayrılık seyirciyi de üzdü.

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren büyük ilgi gören dizideki ayrılığın perde arkası da belli oldu. Televizyon gazetesi tarafından derlenen bir haberde; Gönül Dağı dizisindeki ayrılığın tüm detayları paylaşıldı. Başarılı oyuncunun ayrılacak olması dizinin hayranlarında da büyük yıkıma yol açtı.

PEKİ KADRODAN KİM ÇIKACAK?

TRT’nin Köprü Film imzalı dizisi Gönül Dağı dizisinde son günlerde bir sorunun yanıtı aranıyor. Dizide Berk Atan’la başrolü paylaşan Gülsim Ali İlhan’ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı konuşuluyor.

Dizinin fanatik seyircileri bu konuda sosyal medyada Gönül Dağı Dilek’siz olmayacağı şeklin çeşitli kampanyalar yürütüyor. Diziyle ilgili kulislerde konuşulan bilgilere göre; Gülsim Ali İlhan’ın dizden ayrıcalığı beklenenin aksine ayrılacağı iddialar doğru. Gülsim Ali “Gönül Dağı”na veda edecek. Bu beklenmedik veda ise TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre 65. Bölüm gerçekleşecek.

1412001.jpg

18 Şubat 1995 doğumlu Gülsim Ali İlhan, Gönül Dağı diziyle pek çok farklı çevrenin gönüllerinde taht kurmuştu. Genç oyuncu daha önce de Payitaht Abdülhamid, Yüzleşme, Diriliş Ertuğrul, Hanım Köylü, Seddülbahir 32 Saat, Son Çıkış ve Son Yaz gibi başarılı dizi broşelerinde yer aldı.

KADROYA YENİ İSİMLER GİRECEK

Öte yandan Gönül Dağı dizisine yeni sezonda başka isimlerin de dahil olabileceği konuşuluyor. Henüz bu isimlerin kim olacağı belli değil. Ancak gelecek haftalarda o isimlerin de kesinleşmesi bekleniyor.

Şimdiye dek iki sezondur ekranda olan Gönül Dağı dizisi yayınlandığı ilk günden itibaren çok sevilmişti.

Eskişehir'de çekilen dizi sıcacık aile dizisi olması nedeniyle büyük ilgi görmekte

İlgili Haberler