TRT1'in Masumlar Apartmanı oyuncusu vefat etti! Dizi ekibi de çok üzgün

TRT1'in Masumlar Apartmanı oyuncusu vefat etti! Dizi ekibi de çok üzgün

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde bir oyuncu ayrıldı. Hikaye gereği vefat eden oyuncu Ezgi Mola ile Merve Dizdar'ı da yıkıma uğrattı

69 Bölümdür Ekranda olan Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümünde büyük bir hüsran vardı. Dizininin ana karakterlerinden biri olan Hikmet baba dünkü bölümde vefat etti.

Hikmet babanın kalp krizi geçirdiği düşünülüyor.

Pikniğe giden Safiye, Gülben ve Masumlar apartmanı sakinleri mutlu bir gün geçiriyorlardı. Hikmet baba hem Safiye'ye hem Gülben'e bir araba hediye etti.

Yeni doğan Masal bebekle oynadı.

Hikmet baba bir ağaç altında uyurken vefat etti.

Olay yerine gelen Safiye ile Gülben'in çığlıkları ekran başındaki herkesi ağlattı. Tam 69 bölümdür hikayede yer alan usta oyuncunun diziye ölerek veda etmesi Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncularını da büyük bir yıkıma uğrattı.

Hikmet Baba karakterine Metin Coşkun hayat veriyordu.

Dizinin ilk bölümünden itibaren dizide yer alan Metin Coşkun son kez sete çıktı...

Metin Coşkun kimdir?

74 yaşındaki Metin Coşkun'un biyografisi de merak ediliyor. Vikipedi'de Metin Coşkun hakkında bazı bilgilere yer verildi.

1666872.jpg

İşte Metin Coşkun'un biyografisine ait bilgiler

Metin Coşkun, Türk tiyatro oyuncusu, yönetmen, seslendirme sanatçısı. Metin Coşkun, sanat hayatına 1970 yılında başladı. Mesleği AST, Yeni Tiyatro, Dostlar Tiyatrosu gibi altı özel tiyatronun yanı sıra Ankara Devlet Tiyatrosunda 60'ın üzerinde oyunda oyuncu ve yönetmen olarak görev yaptı

FİNAL YAPIYOR

Öte yandan Masumlar Apartmanı dizisi Haziran öncesinde final yaparak ekranlara veda edecek.

İlgili Haberler