TRT1'den FOX TV dizisini unutturacak yeni dizi! Çekimlere başlandı

TRT1'den FOX TV dizisini unutturacak yeni dizi! Çekimlere başlandı

TRT1 yeni bir dizi için çekimlere başladı. Dizinin bir dönem FOX TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisiyle benzerliği dikkat çekti.

TRT1 ekranlarında Kasaba doktoru isimli bir dizi yayınlanacak. Dizinin kadrosunda çok sayıda ünlü isim yer alıyor.

SENARYO EKİBİ OLDUKÇA GÜÇLÜ


Gecce'de yer alan habere göre; TRT 1’de ekrana gelecek, yapımını ARC Film’in, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun gerçekleştirdiği yeni dizi ‘Kasaba Doktoru’ yakında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kasaba Doktur isimli dizinin kadrosunda Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Tarık Uğur Özenbaş, Barış Yalçın, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever gibi önemli oyuncular yer alıyor.

Özellikle Menajerimi Ara dizisinin Barış karakteri Deniz Can Aktaş'ın bu dizide olması gençler arasında sevinç yarattı.

6231a5fac8c3731a30b46aee.jpg

Kasaba Doktoru dizisinin konusuna bakıldığında bir dönem FOX TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisi gibi renkli bir dizi olacağı görülüyor.

YAZ AYLARINA DAMGA VURACAK

Kasaba Doktoru dizisinin bir yaz dizisi olarak TRT1 ekranlarında yayınlanması bekleniyor. Dizinin ilgi görmesi durumunda gelecek sezona taşınıp taşınmayacağı yaz sonunda belli olacak:

Ancak bilinen bir gerçek var ki Kasaba doktoru dizinin reytingleri alt üst etmeyi bekleniyor. Şimdiye dek TRT1 ekranlarında yayınlanan çok sayıda dizi reytinglerin zirvesinden inmemişti. Kasaba Doktoru dizisinin de öyle olması bekleniyor.

İlgili Haberler