Yargı dizisinde her şey değişiyor! Seyirci bu duruma içerleyebilir! Ayrılık haberi de var

Yargı dizisinde her şey değişiyor! Seyirci bu duruma içerleyebilir! Ayrılık haberi de var

Pazar akşamları ekrana gelen Yargı dizisinde beklenmedik gelişmeler yaşanacak. Çınar tekrar cezaevine girebilir. Ceylin ve Ilgaz arasında ise soğuk rüzgarlar esecek.

Yargı dizisinde işler yolunda gitmiyor. Dizi tamamen karıştı. Çınar tekrar cezaevine girebilir. Çınar'ı en yakın arkadaşı Serdar sattı. Yekta elindeki bu kozu kullanacak mı herkes merak ediyor.

GEMİDEN ZAFER ÇIKMADI

Merdan'ın bir planı olarak Zafer'in yurt dışında olduğu iddiası ortaya atılmıştı. Ancak geminin geri dönmesiyle gemiden Zafer çıkmadı. Bu durum Ceylin'i yıktı.

yargi-zafer-oldu-mu-yargi-zaferin-cesedi-nerede-yargi-merdan-dede-kimdir202.jpg

CESET ORTAYA ÇIKACAK

Zafer'in cesedi ise ormanlık alanda bulunacak. Muhtemelen Yekta'nın cesedin yerini ihbar ettiği belirtiliyor. Asıl sorun ise işte burada başlıyor.

Yargı dizisinin senaristleri seyirciyi ters köşe yapmayı çok seviyor.

614852843ab16608dce081fe.jpg

Yekta'nın Ceylin'e bir tuzak kurabileceği öne sürülüyor. İddialara göre Ceylin cinayeti işlemiş gibi gösterilebilir. Bu durum karşısında Ceylin tekrar tutuklanabilir. Çünkü Çınar'ın tutuklanması Yekta'nın işine gelmeyecektir. Yekta intikam almak istemektedir.

ILGAZ VE CEYLİN AYRILACAK

Yargı dizisinde asıl kilit nokta ise Çınar'ın katil olmasının anlaşılmasıyla başlayacak. Eğer Yekta seçeneği kullanılmaz ve Çınar'ın katil olduğu üzerinden hikaye ilerlerse Çınar ve Ilgaz'ın arasına kocaman bir duvar girecek.

616d3540445395369cc329ee.jpg

Geçmişte de Çınar yüzünden Ilgaz ve Ceylin yakınlaşamamıştı. Ancak durum o zaman farklıydı. Çınar gerçekten masumdu. Şimdi ise Ceylin'in babasının katili ve Ilgaz'ın kardeşi.

Bu durum Ilgaz ile Ceylin'in ilişkileri için büyük bir sorun.

irz3e-1632131418-2867.jpg

Yargı'nın 25.bölümüne ait fragmanda kanalın youtube profilinde yayınlandı.

İlgili Haberler