Yasak Elma dizisinde işler karışıyor! Berk Oktay ayrılık haberini duyurdu

Yasak Elma dizisinde işler karışıyor! Berk Oktay ayrılık haberini duyurdu

Şimdiye dek FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde çok sayıda isim diziye veda etmişti. Yakışıklı oyuncu Berk Oktay son ayrılık haberini verdi.

Yasak Elma dizisi yeni bir ayrılıkla sarsılacak..

5 Sezon boyunca pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinden bir ayrılık haberi daha geldi. Dizideki ayrılık haberiyle ilgili bilgileri yakışıklı oyuncu Berk Oktay verdi.

Geçtiğimiz günlerde koronaya yakalanan Berk Oktay iyileşerek tamamen sağlığına kavuştu. Yasak Elma dizisindeki oyuncular magazin gündeminden düşmüyorlar.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi reytingleri kadro değişmesine rağmen bir türlü düşmeyen diziler arasında. Bu yüzden diziden ayrılan oyuncular diziye pek zarar vermiyorlar.

SON AYRILIK HABERİ DE BELLİ OLDU

Öte yandan Berk Oktay dizide yaşanacak yeni ayrılığı duyurdu. Televizyon gazetesinin haberine göre; Dizide Ömer Kurtoğlu karakterini canlandıran Emre Dinler, hikayeden ayrılıyor…

yasak-elma-omer-kurtoglu-kimdir-emre-dinler-hakkinda-bilgiler-1615814932.jpg

VEDA TÖRENİ DÜZENLENDİ - BERK OKTAY DÜŞÜNCELERİNİ ANLATTI

Oyuncu için düzenlenen veda töreninde yer alan Berk Oktay, “Emre Dinler benim kardeşim, onun vedası vardı. Çıktığı yol açık olsun” açıklamasında bulundu.

BAŞKA AYRILIKLAR DA OLABİLİR

Yasak Elma dizisinde yeni ayrılıkların da olabileceği konuşuluyor. Şimdiye dek 5 sezondur ekranda olan Yasak Elma dizisinin Haziran ayında sezon final yapacağı ve Eylül ayında da 6.sezonla ekran başında olacağı öğrenildi.

Yasak Elma dizisinin 7.sezon hedefinin olduğu da gelen bilgiler arasında.

İlgili Haberler