WhatsApp'ın alternatif profil özelliği o derdi sona erdirecek

WhatsApp'ın alternatif profil özelliği o derdi sona erdirecek

WhatsApp, Android platformunda yeni bir güncelleme ile kullanıcılara gizliliklerini artırma ve daha fazla profil sağlama fırsatı sunacak

WhatsApp, Android platformunda kullanıcıların gizliliklerini artırmalarına yardımcı olacak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. WhatsApp'ın yakında sunmayı planladığı bu özellik "Alternatif Profil" olarak adlandırılıyor ve Profil menüsünde bulunacak. Kullanıcılar, bu özellik sayesinde birincil profil fotoğrafını gizleyebilecekler ve sadece belirli kişilere veya kişi listelerine bu alternatif profili gösterebilecekler. Bu sayede, kullanıcılar gizlilik ayarlarına bağlı olarak farklı kişilere farklı profiller sunabilecekler.

Bu yeni özellik, bilgilerin gizliliğini artırmak ve kişisel bilgilerinizi maskelemek isteyen kullanıcılar için oldukça kullanışlı olacak. Özellikle bilinmeyen numaralarla sık sık iletişim halinde olan kişiler için, gerçek kimliğinizi gizleyerek daha fazla kontrol sağlayabileceksiniz. Ayrıca, bu özellik gelecekte kullanıcı adları ortaya çıktığında daha kolay bir kategorizasyon sağlama potansiyeline sahip.

WhatsApp alternatif profil özelliğinin ne zaman kullanıma sunulacağı henüz onaylanmış değil, ancak geliştirilme aşamasında olduğu ve gelecekteki bir güncelleme ile kullanıcılara sunulması bekleniyor. Bu yeni özellik, WhatsApp kullanıcılarının gizliliklerini daha etkili bir şekilde korumalarına yardımcı olacak gibi görünüyor.