Akasya’dan ‘Süper Cuma’ya özel etkinlikler

Akasya’dan ‘Süper Cuma’ya özel etkinlikler

Akiş GYO yatırımı olan Akasya, alışveriş severlerin merakla beklediği "Süper Cuma'ya özel etkinlikler hazırladığını duyurdu.

İSTANBUL, (DHA) - Akiş GYO yatırımı olan Akasya, alışveriş severlerin merakla beklediği "Süper Cuma'ya özel etkinlikler hazırladığını duyurdu. 24 Kasım'da ziyaretçilere indirimler, sürpriz hediyeler sunulacağı etkinliklerde canlı DJ performansı da olacak. Kapıları 23.00'e kadar açık olacak Akasya'da misafirler, otoparktan da gün boyu ücretsiz yararlanabilecek.

Konuya ilişkin marka tarafından yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Akiş GYO yatırımı olan Akasya, alışveriş severlerin merakla beklediği "Süper Cuma'yı bu sene de unutulmaz bir alışveriş deneyimine dönüştürecek. Ziyaretçiler, saat 14:00'te başlayarak gün boyu devam edecek çevir kazan etkinliğinde birbirinden farklı sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayacak. Akasya ziyaretçileri, DJ performansı ile de müzik ve alışveriş keyfini bir arada yaşayacak. 250'ye yakın mağazanın yer aldığı Akasya'da dünyaca ünlü markaların indirimleri 24 Kasım'da Akasya ziyaretçilerine alışveriş coşkusu yaşatacak. Ayrıca farklı konseptlerden markaların el emeği ile hazırladığı çeşitli ürünlerin yer aldığı tasarım pazarı Artisan Akasya da 24-29 Kasım tarihleri arasında ziyaretçileri ağırlayacak."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı