Akbatı’da yılbaşı temalı etkinlikler gerçekleştirilecek

Akbatı’da yılbaşı temalı etkinlikler gerçekleştirilecek

Aralık ayı boyunca Akbatı'da yılbaşı atölyeleri, fotoğraf sergisi, söyleşi, hediye çarkı ve sürprizlerin yer alacağı yılbaşı etkinlikleri düzenlenecek.

İSTANBUL, (DHA)- Aralık ayı boyunca Akbatı'da yılbaşı atölyeleri, fotoğraf sergisi, söyleşi, hediye çarkı ve sürprizlerin yer alacağı yılbaşı etkinlikleri düzenlenecek.

Yılbaşı atölyeleri, fotoğraf sergisi, söyleşi, hediye çarkı ve yer alacağı yılbaşı etkinlikleri aralık ayında Akbatı misafirleri ile buluşacak. Birçok konseptten markanın yılbaşına özel hediyelik ürünleri 18-31 Aralık tarihleri arasında ile Akbatı Yeni Yıl Pazarı'nda yer alacak. Ayrıca yıl boyunca atölyeler düzenleyen Akbatı, Burcu Baraner ile 16 Aralık'ta "Kapı Süsü Atölyesi", 17 Aralık'ta "Çocuklarla Yılbaşı Süsü Atölyesi" ve 24 Aralık'ta Ebru Şen ile "Yeni Yıl Yeni Sen Doğal Taşlar Atölyesi" etkinlerini de gerçekleştirecek. 28 Aralık'ta ise astrolog Hande Kazanova "2024'te Yıldızlar Ne Söylüyor?" Yaşam Akademisi Söyleşisi düzenlenecek.

EN UZUN GECEDE YILBAŞI ÇARKI

21 Aralık en uzun geceye özel "Çevir Kazan" oyununu oynayacak Akbatı misafirleri, sürpriz hediyelerin sahibi olacak. Misafirler, saat 14:00 itibarıyla Zemin Kat Restoranlar Sokağı Girişi'nde yer alacak standa gelip çarkı çevirerek sürpriz hediyelerden birini kazanacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı