Alternatif Bank’tan tüm mobil bankacılık müşterilerine GastroClub üyeliği

Alternatif Bank’tan tüm mobil bankacılık müşterilerine GastroClub üyeliği

Alternatif Bank, bireysel müşterileri için yeme-içme kulübü olan GastroClub'la iş birliğine başladı.

İSTANBUL, (DHA)- Alternatif Bank, bireysel müşterileri için yeme-içme kulübü olan GastroClub'la iş birliğine başladı. Banka, tüm mobil kullanıcılarına 26 şehirde 500'den fazla restoranlar dahil, yüzlerce noktada indirim, ikram ve avantajlar sağlayan GastroClub'ın 4 bin TL değerindeki üyelik paketini hediye ediyor.

Alternatif Bank Mobil kullanıcıları, herhangi bir ön şart olmadan, bankanın mobil uygulamasına entegre olan GastroClub üyeliğinden hemen yararlanabilecek. Kullanıcılar, GastroClub sayesinde yüzlerce restoranda indirim ve ikramların yanında, e-ticaret, paket servis, süpermarket, kuru temizleme ve giyim gibi hayatın her alanında yüzde 50'ye varan indirimlerle alışveriş yapabilecek.

"RESTORANLARDAKİ RAMAZAN HARCAMALARINDA YÜZDE 30'A VARAN İNDİRİMLER"

Alternatif Bank müşterileri ayrıca GastroClub anlaşmalı restoranlardaki ramazan harcamalarında yüzde 30'a varan indirimler ve ikramlardan da faydalanacak.

Tüm kampanya, indirim ve ayrıcalıkların Alternatif Bank Mobil uygulaması içinden kolayca kullanılabildiği GastroClub üyeliğiyle Alternatif Bank müşterileri yılda ortalama 6 bin TL'ye kadar tasarruf edebilecek. Henüz Alternatif Bank müşterisi olmayanlar ise Alternatif Bank Mobil üzerinden görüntülü görüşmeyle 10 dakikadan kısa sürede hesaplarını açarak GastroClub avantajlarından faydalanabilecekler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı