Ankara Sincan’da 300 Bin TL'ye  3+1 icradan satılık lüks daire

Ankara Sincan’da 300 Bin TL'ye 3+1 icradan satılık lüks daire

T.C. Ankara Batı İcra Dairesi tarafından Ankara Sincan'da 3+1 daire satışa sunulacak. 300 bin TL bedelle satışa sunulan dairenin tüm ayrıntıları da belli oldu

Ülke genelinde çok sayıda kişi borçlarını ödemekte güçlük çekiyor. Bu durum çok sayıda mülkün icralık olmasına neden oluyor.

UZUN BİR SÜREDİR İLAN SAYISINDA PATLAMA VAR

İcradan satılık dairelerin sayısında artış yaşanıyor. Bu kapsamda yurt genelinde çok sayıda şehirde icradan satışa evler sunuluyor.

Yeniçağ gazetesi tarafından yayınlanan bir haberde bu kez Ankara'nın Sincan ilçesinde satışa sunulan daireyle ilgili bilgilere yer verildi. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr bilindiği gibi satışa sunulan dairelerle ilgili bilgileri yayınlayan resmi tek kurum. Bu kapsamda da Basın İlan Kurumu ilan portalının resmi adresi ilan.gov.tr üzerindeki icradan satışa sunulan daireler dikkat çekiyor.

Son ilan Ankara'nın Sincan ilçesinde satışa sunulan bir daireyle ilgili oldu. Söz konusu daireye ilişkin detaylar ise şu şekildedir.

Ankara İl, Sincan İlçe, 12 Ada, 3 Parsel, SİNCAN Mahalle/Köy, 4. kat 13 nolu Nolu Bağımsız Bölüm Taşınmazın borçluya isabet eden tam hissesi satışa çıkartılmış olup adresi: Maraşal Çakmak Mah. (tapu da sincan) Pınar sokak. No: 64 Daire:13 Sincan/Ankara'dır. "Ana Taşınmaz Özellikleri;

Bina; 1 bodrum + zemin + 4 kattan oluşmaktadır. Bina 6 katlı, 14 bağımsız bölüm içermektedir. Bina girişi zemin kat arasında +0,00m kot seviyesinden sağlanmaktadır. Dış cephesi klasik sıva üzeri dış cephe boyalıdır.Ana giriş kapısı camekanlı demir doğramadır. Taşınmazın yer aldığı binanın çekme mesafesinde açık otopark bulunmaktadır. Taşınmazın yer aldığı bina 1989 yılında inşaatına başlanmış olup, 33 yaşındadır. Taşınmazın yer aldığı binaya ait dosya içeriğinde enerji kimlik belgesi bulunmamaktadır.

Kıymeti : 300.000,00 TL

AÇIK ARTIRMA TARİHİNE İLİŞKİN BİLGİ VE DETAYLAR İSE ŞU ŞEKİLDEDİR.

Başlangıç Tarih ve Saati : 10/06/2022 - 11:00
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bitiş Tarih ve Saati : 17/06/2022 - 11:00
2.Artırma Başlangıç Tarih ve Saati : 15/07/2022 - 11:00
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bitiş Tarih ve Saati : 22/07/2022 - 11:00 i

Detaylı bilgi için tıklayınız.

İlgili Haberler