Ankara'da e-ihracatın geleceği, masaya yatırılacak

Ankara'da e-ihracatın geleceği, masaya yatırılacak

ANKARA'da elektronik ihracatın tüm yönlerinin ele alınması için Ticaret Bakanlığı himayesinde, e-İhracat Zirvesi düzenlenecek.

Şaduman TÜRKAY/ANKARA, (DHA)-ANKARA'da elektronik ihracatın tüm yönlerinin ele alınması için Ticaret Bakanlığı himayesinde, e-İhracat Zirvesi düzenlenecek.

Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, katma değerli ihracatın arttırılmasına yönelik çalışmalar kapsamında, 8-10 Kasım'da Ankara Ticaret Odası Congresium'da e-İhracat Zirvesi düzenleneceği belirtildi. Bakanlık himayesinde ve Türkiye İhracatçılar Meclisi ile Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri organizasyonunda yapılacak zirveye ilişkin, "3 günlük eğitim etkinliği ile e-ihracat tüm yönleriyle ele alınacak. Bakan Yardımcımız Sayın Özgür Volkan Ağar'ın açılış konuşmasıyla başlayacak olan etkinlikte e-ihracatın geleceği, trendleri, pazar yeri seçimi, e-ticaret satış kanalları, marka stratejileri, dijital pazarlama, lojistik ve daha birçok konuda sektörünün önde gelen konuşmacıları katılımcılarımızla bir araya gelecek. Üst düzey yöneticilerinin katılacağı paneller ve sunumların yapılacağı etkinlikte, aynı zamanda e-ihracat yapmak isteyen katılımcılar için başarı hikayeleri paylaşılarak motivasyonun arttırılması amaçlanmakta" denildi. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı