Borç para arayanlar için kaçırılmayacak fırsat..! Peki bunun için ne yapmalısınız ?

Borç para arayanlar için kaçırılmayacak fırsat..! Peki bunun için ne yapmalısınız ?

Borç Para Arıyorum Ne Yapmalıyım? Borç para veren yerler nereden bulunur? Borç para bulmak için ne yapmak lazım? Sizlere bu yazımızda acil borç para arıyorum ne yapmalıyım yazısı hakkında bilgiler vereceğiz. Sizde bu şekilde borç para arayışınızı giderebilirsiniz.

Son yıllarda özellikle borç sıkıntısı yaşayan pek çok vatandaşımız bulunmaktadır. Sizde eğer para sıkıntınız varsa ve bu sıkıntıyı nasıl gideririm diye düşünüyorsanız borç para bulabileceğiniz ve aynı gün içinde nakit sıkıntınızı gidereceğiniz yerler hakkında sizlere bilgiler vermek istiyoruz.

Bu bilgiler ile birlikte sizde sıkıntınızı giderebilir ve umarım aradığınız parayı bulabilirsiniz.

Dar Zamanda Acil Para Bulma Yöntemleri ve Tavsiyeler

Çoğu borç batağında olan ve sicilini daha önceki düzensiz alışkanlıklarından dolayı düşüren kişiler para bulmakta fazlaca zorlanmaktadırlar. İhtiyaç kredisi bile bu tür kişilere çıkmadığı ve bankaların güvensiz müşteri diye adlandırdıkları kredi notu düşük bireylere kredi çıkarmadığı ve bu kişileri olduğundan daha da fazla borç batağına sürüklediği yaşamımızın bir gerçeği. Her vakit işler iyi gitmeyebilir ve acil para ihtiyacımız olabilir. Dar vakitınızda para bulma yöntemlerini araştırıyor olabilirsiniz. Bu durumda imdadımıza acil borç para bulma yöntemleri yetişir.

Farklı şekillerde borç para bulacağımız yöntemler karşımıza çıkmaktadır. Borç senetle altın veren kuyumcular, cep telefonunu taksitle alarak değerinden az fiyata satmak, son olarak yasadışı tefeciler maalesef ki para bulma mevzusunda bizlere yardımcı olmaktadır. Her ne olursa olsun para bulmak için öncelikle siz siz olun eşinize dostunuza danışmadan İlk olarak bankaya başvuru yapmadan bu dolaylı para bulma yöntemlerinden kaçının.Zaten geçici olarak rahatlatmanızı sağlayacak bu yöntemler sizi bir sonraki ayda borcunuzu olduğu şeklinde durmasından başka bir işe yaramayacağından ödeme planının muntazam yapıldığı ve daha azca zararlı yöntemleri tercih etmenizi belirtmek isteriz.

Senetle Cep Telefonu Nereden Alınır?

En çok tercih edilen para bulma yöntemi ise beyaz eşya yada elektronik eşyaların taksitle alınıp bu eşyaların satışından geçici olarak para kaynağı oluşturma yöntemidir. Eğer sizde bu taksitli elektronik eşya almayı düşünüyorsanız cep telefonu alarak satışından geçici nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Alacağınız sıfır hiç kullanılmamış cep telefonlarını faturası ile beraber paketini açmadan satışını yaparak geçici bir çözüm bulabilirsiniz. Cep telefonlarını kendi hattınızın üzerinden taksitli olarak da alabilirsiniz.

Operatörlerin çoğu faturalı hatlara ek olarak taksitli telefon satışı yaparlar. Bu şekilde faturalı hatlarınıza ilaveten yapacağınız bir telefon alımı ile bu telefonun satışından da geçici olarak para bulma çözümüne başvurabilirsiniz. Hangi yöntemi denerseniz deneyin ne olursa olsun aylık taksit ödemesi olarak sonradan bu parayı geri ödeyeceğinizi ihmal etmeyin. Taksitli satış yapan beyaz eşya dükkanlarını araştırın. Mutlaka içlerinden senet karşılığında beyaz eşya, cep telefonu gibi ürünlerin satışını yapmış olacaktır. Sonradan sizde bu ürünleri daha düşük fiyatlardan da olsa satarak para bulabilirsiniz.

Borç Para İlanları

Sicili kötü olan, kredi notu düşüklüğü ve kırmızı kalem çekildikleri için bankalardan kredi alamayan acil nakit ihtiyaçlarını senetle para veren yerlere başvuru yaparak giderebilirler. Acil nakit ihtiyaçlarınızda hemen para bulabileceğiniz senetle eşya satan yerler, senetle altın satan kuyumcular, senetle cep telefonu bozan yerlerden para ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

Ayrıca kredi kartınızdan eksi avans çekerek de çok acil para bulmak konusunda biraz rahat nefes alabilirsiniz. Tabi bunlar az limitli para ihtiyaçlarının karşılanması için başvurulan yöntemlerdendir. 15 bin ve üzeri nakit para ihtiyacı olanlar finans kuruluşlarından kredi alabilirler. Bankalar genelde yüksek limitli krediler için ya kefil ya da ipotek talep etmektedir. İpotek ettirecek bir tarla, arsa, ev gibi taşınmazın karşılığında para bulabilirsiniz. Bankalardan kredi alamayanlar ipotek karşılığı kredi talebinden de sonuç alamazlarsa senet karşılığında finansman desteği alabilirler.

Borç Para Veriyorum

Nakit para bulmak için icat edilmiş pek çok yöntem vardır. Çok sık gördüğümüz ve hayretler içinde kaldığımız bir durumu sizler ile paylaşmak istiyorum. İnternet üzerinde böbreğimi satmak istiyorum ne kadar eder vb. pek çok ilana rastlıyoruz. Öncelikle organ ticareti yapmanın yasaklanmış bir durum olduğunu bildirelim. Diğer bir husus ise böbreğinizi almayı taahhüt edecek kişinin muhtemelen organ mafyası olabileceği ihtimalidir. Elbette para önemsiz bir meta değil. Ancak canınızdan da değerli hiçbir şey yok şu hayatta.

İş adamı ya da hayırsever kisvesi altına bürünüp finansman sağlayacağını taahhüt eden pek çok şahıs var. Bu şahıslar da elbette gökten inmiş birer melek değil. Çünkü bu şahıslar para kiralayarak gelir elde ediyorlar. Anlaşma dahilinde size bir komisyon ya da faiz oranı sunuyorlar. Borçlarınızı vadesi içinde öderseniz belki sıkıntı olmuyor. Ancak ödemeyi geciktirmeniz durumunda hiç de mantıklı olmayan bir sistem işliyor. Faizler yüzde 100, yüzde 200‘ lere varan oranlarda artıyor ve zaten borç batağında olduğunuz o dönemde bu bataklık sizi daha da içine çekmeye başlıyor. Hatta bir kısmını ödesem abi diyerek sağdan soldan da borç alıyorsunuz.

Polis tarafından tefecilere yapılan baskınlar basına yansıyor. Silahlar, tüfekler vb. ekipmanlar ele geçiriliyor. Borcunuzu ödemediğinizde işte bu namlular aslında size doğruluyor. Bu sebeple yasal olmayan yollara ve bu şahıslara bulaşmayın, canınızı bağışlamaları için aman dilemek zorunda kalmayın.

Borç Para Veren Hayırseverler

Medyayı yakından takip etmelisiniz. Mesela Haluk Levent bu konuda çok iyi çalışan aracı kurum kurmuştur. Yalnız yardım etmek isteyen zenginleri bulup ihtiyaç birimleri ile bir araya getiriyor. Bunun şeklinde ünlüleri internetten ve medyadan takip etmelisiniz. Bu kişilere durumunuzu açıkça sıkmadan öz olarak belirleyen mail atmayı deneyin. İlişkili oldukları kurumları ziyaret edip onlarla tanışın. Çevrenizi genişletirseniz sizin açınızdan iyi olur. Kredi bankadan alabilmeniz için yüksek not ve detaylı incelemeler istemektedir. Borç para veren hayırsever insanoğlu bazı durumlarda sizden senet isteyebilir yahut faiz uygulaması sunabilir. Sadece tefeciler ile işleyiş değişikdır.

Tefecilerden alınan paraların gününde ödenmemesi durumunda yüksek risk oluşturur. Sizin bile bilmediğiniz şekilde sürpriz faizler hayatınızı zor duruma sokar. Her ne olur ise olsun kesinlikle tefecilere karışmamanızı öneriyoruz. Resmi nakit para bulabileceğiniz kurumlar sizin için en mantıklı yerlerdir. Bankalardan direk olmasa da borç para veren hayırseverler tarafından aciliyetiniz giderebilirsiniz. Borç para alacak kişiye ne olursa olsun kefil olur iken düşünün. Kefil olmanız demek borç benim demektir. Paranın alındığı yere parayı alan kişi borcunu ödemez ise kefil borcun hepsinı tüm zararüyetleri ile karşılamayı kabul eder.