Boyner Kozmetik Festivali devam ediyor

Boyner Kozmetik Festivali devam ediyor

Boyner'in 6 Ekim'de başlattığı Kozmetik Festivali devam ediyor. 16 Ekim'e kadar sürecek olan festival kapsamında ünlü markaların özel etkinlik ve uygulamalarının...

İSTANBUL, (DHA) – Boyner'in 6 Ekim'de başlattığı Kozmetik Festivali devam ediyor. 16 Ekim'e kadar sürecek olan festival kapsamında ünlü markaların özel etkinlik ve uygulamalarının yanı sıra çeşitli sürprizler ve indirimler de katılımcıları bekliyor.

Boyner'den yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Festival boyunca tanınmış uzmanlar eşliğinde, makyajın incelikleri, cilt bakımında püf noktaları ve güzellik trendlerinin konuşulacağı workshoplar ve etkinlikler de katılımcıları bekliyor. Birçok marka Boyner'e özel etkinlik ve kampanyalarla festivalde yer alacak.

"Clinique, anti-age(yaşlanma karşıtı) bakımın merak edilen sırlarını özel kabin bakımı eşliğinde paylaşacak. Shisheido ev sahipliğinde yüz masajı atölyesi cildini canlandırmak isteyenlere rahatlatıcı bir deneyim sunacak. Clarins cilt bakım uzmanları, kabin bakımı uygulaması ile gün boyunca cilt bakımının püf noktalarını festival boyunca aktaracak. Boyner Kozmetik Festival'inde ayrıca seçili kozmetik alışverişinde 2 ve üzeri ürün alanlara yüzde 25 indirim fırsatı katılımcıları bekliyor.

"Boyner, en güncel güzellik ve bakım ürünleriyle cildini sonbahara hazırlamak, sürprizlerle dolu festival deneyimi yaşamak isteyen herkesi bekliyor."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı