DeFacto ‘ısıtıcılı mont’ serisini tanıttı

DeFacto ‘ısıtıcılı mont’ serisini tanıttı

DeFacto, DeFacto FİT markası altında satışa sunduğu "ısıtıcılı mont" serisini tanıttı.

İSTANBUL, (DHA) - DeFacto, DeFacto FİT markası altında satışa sunduğu "ısıtıcılı mont" serisini tanıttı. "Isıtıcılı mont', ön ve arka bedeni içerisine yerleştirilen ısıtma donanımı sayesinde kullanıcılara üç kademeli sıcaklık ayarı sunuyor.

Tüm dünyada gelişen teknolojiler ile üretim süreçlerinde de çeşitliliğe yer veren DeFacto, geliştirdiği teknolojileri ürettiği modellerine de entegre etmeye devam ediyor. Kıyafet tasarımlarında teknoloji ve inovasyonu buluşturan DeFacto, DeFacto FİT markası altında "ısıtıcılı mont" serisini satışa sundu.

Marka tarafından yazılı açıklamada şu bilgilere de yer verildi:

"DeFacto'nun su ve rüzgâr geçirmeyen kumaşlarla ürettiği "ısıtıcılı mont" serisi, en düşük sıcaklıklarda bile kullanıcılarının ısınma ihtiyacını karşılıyor. Isıtıcılı montların ön ve arka bedeni içerisinde bulunan ısıtma teçhizatları, ürün cebinde yer alan USB girişine bağlanan powerbank'ten enerji alarak aktif hale getiriliyor. Kullanıcıların ihtiyaç duyduğu ısıya göre ayarlama yapabildiği montlarda, üç kademeli tuş sistemi yer alıyor. Düşük, orta ve yüksek ısı dereceleri, montun kol kısmındaki renk değiştiren logoda görülebiliyor. Her türlü hava koşuluna ve her kullanıcının ihtiyacına uygun sıcaklık derecesi bulunan "ısıtıcılı mont" serisi, DeFacto teknolojisi sayesinde şıklığı ve işlevselliği bir arada sunuyor."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı