DeFacto’dan özel günlerde markalara alternatif hediye seçeneği

DeFacto’dan özel günlerde markalara alternatif hediye seçeneği

Moda markası DeFacto; çalışanları, müşterileri ya da iş ortaklarına özel günlerde göndermek için hediye arayışında olan şirketlere "Kurumsal Hediye...

İSTANBUL, (DHA)- Moda markası DeFacto; çalışanları, müşterileri ya da iş ortaklarına özel günlerde göndermek için hediye arayışında olan şirketlere "Kurumsal Hediye Kartı" ve "Dijital Hediye Kodları" ile esnek bir hediye deneyimi sunduğunu duyurdu.

Konu ile ilgili marka tarafından şu bilgiler paylaşıldı:

"Çalışanlarının motivasyonunu, müşterilerinin sadakatini ya da iş ortakları ile olan bağlarını kuvvetlendirmek isteyen kurumların tercih ettiği DeFacto Kurumsal Hediye Kartı ve Dijital Hediye Kodları, hem alım yapan kurumlara hem de hediye edilen kullanıcılara birçok avantajı beraberinde getiriyor.

"Markanın outlet mağazaları dahil tüm indirim ve kampanyalarda kullanıma uygun olan Kurumsal Hediye Kartı ve Dijital Hediye Kodları, Defacto Gift Club ayrıcalıklarından faydalanma şansının yanı sıra hem mağaza hem de online alışverişlerde kart bakiyesinin parçalı olarak kullanılmasına da olanak sağlıyor.

"İster fiziki kart ister sanal kart olarak tercih edilebilen DeFacto Kurumsal Hediye Kartı ve Dijital Hediye Kodları ayrıca ihtiyaç sahiplerine yönelik gerçekleştirilecek giyim yardımları için de alternatif çözüm oluşturuyor."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı