DeFacto’ya ‘Türkiye’nin En Mutlu İşyeri’ ödülü

DeFacto’ya ‘Türkiye’nin En Mutlu İşyeri’ ödülü

DeFacto, Happy Place to Work tarafından gerçekleştirilen araştırma kapsamında ikinci kez "Türkiye'nin En Mutlu İşyeri" seçildi.

İSTANBUL, (DHA) - DeFacto, Happy Place to Work tarafından gerçekleştirilen araştırma kapsamında ikinci kez "Türkiye'nin En Mutlu İşyeri" seçildi.

Happy Place to Work tarafından bu yıl ikinci kez gerçekleştirilen "Türkiye'nin En Mutlu İşyerleri" araştırması kapsamında DeFacto, çalışanlarının verdiği oylar ve kapsamlı bir insan kaynakları değerlendirmesi sonucunda yine giyim sektöründe en yüksek puanı alarak ödülün sahibi oldu.

DeFacto, Happy Place to Work Araştırma Eğitim Danışmanlık ile Capital Dergisi iş birliğiyle gerçekleştirilen araştırmanın ilk aşamasında çalışan anketinde yüksek bir başarı elde etti. Araştırmanın ikinci aşamada ise insan kaynakları değerlendirmesinde sektör üzerinde bir performans göstererek "Türkiye'nin En Mutlu İşyeri" ödülünü almaya hak kazandı. Marka, bu yıl ikinci kez "Türkiye'nin En Mutlu İşyeri" seçildi.

Marka tarafından ödüle ilişkin yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Çalışanlarını yeni nesil iş dünyasına hazırlayan DeFacto, mekan sınırı olmadan hizmet verilmesine olanak sağlayan "uzaktan çalışma" modeliyle hem sektörde hem de iş dünyasında farkını ortaya koyuyor. DeFacto Business Academy ile de yeni nesil iş hayatına uygun eğitim modülleri sunularak çalışanların sürekli gelişimine destek olunuyor. DeFacto Business Academy platformu ile yıl içerisinde 195 bin program ve 90 bin saate yakın eğitim verilerek sektördeki insan kaynağının gelişimine de katkı sağlanıyor. DeFacto, "Mutluluk Bize Yakışır" programı ile de çalışanlarının iş ve özel hayatlarında denge kurmasını sağlayacak gelişim olanakları sunuyor. Ayrıca şirket içerisinde alanlarında uzman konuk isimlerle online webinarlar, online turnuvalar, keyifli atölyeler, ödül törenleri, anlık aktiviteler ve çalışan buluşmaları gerçekleştiriliyor."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı