"Doğal afetlere dayanıklı konteynerler üretiyoruz"

"Doğal afetlere dayanıklı konteynerler üretiyoruz"

Türkiye'nin deprem kuşağında olduğunu vurgulayarak yaşam alanlarının "deprem çantası" titizliğinde yeniden tasarlanması gerektiğini söyleyen World...

İSTANBUL, (DHA) - Türkiye'nin deprem kuşağında olduğunu vurgulayarak yaşam alanlarının "deprem çantası" titizliğinde yeniden tasarlanması gerektiğini söyleyen World Seven Prefabrik CEO'su İbrahim Tetik, "Ürettiğimiz konteynerlerı doğal afetlere dayanıklı hâle getiriyoruz. Konteyner evler, statik hesaplamalarla en ideal hâlini alıyor. Özel olarak tasarladığımız konteynerlerin sağlamlığı, güvenliği, ses-ısı yalıtımı, malzeme kalitesi ve estetiği bizim için olmazsa olmaz özelliklerdir" dedi.

Tasarımın günümüz dünyasının en önemli estetik göstergelerinden biri olduğunu aktaran Tetik, "Hangi ürünü alıyorsak alalım, konforu kadar dış dizaynının da güzel olmasını bekliyoruz. World Seven Prefabrik'te, müşteri istediği modeli, dilediği fiyata yapabilir" diye konuştu.

Tetik, "Biz firma olarak "Kendi Konteynerini Kendin Yap', "Tasarruf Et ve Eğlen" başlıkları altında yaşam konteynerlerini hayatımızın vazgeçilmez bir parçası hâline getiriyoruz. Bu sayede daha tasarruflu bir imalat gerçekleşiyor. Ayrıca kendi konteynerinizi kendiniz tasarlayarak WC, cam, kapı gibi parçaları istediğiniz yerlere koyabilir, geniş alanlar açabilir ve isterseniz cam duvarlarla konteynerinizi kendi ölçülerinize göre özelleştirebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı