Emeklilere bayram müjdesi duyuruldu: 3000 TL’lik ek ödeme alınabilecek!

Emeklilere bayram müjdesi duyuruldu: 3000 TL’lik ek ödeme alınabilecek!

Garanti BBVA tarafından milyonlarca emekliyi ilgilendiren komisyon müjdesi. Emekliler 3000 TL kadar ek ödeme alabilecekler

Milyonlarca emekli bankalar tarafından sağlanan komisyon tutarlarını merak ediyorlar. Emekli maaşlarını bulunduğu bankadan başka bir bankaya taşıyanlar bankalar tarafından ödenen emekli komisyonunu alıyorlar.

Ege Haber'de yayınlanan bir haberde; Emeklilerin Garanti BBVA üzerinden alacakları emekli komisyonuyla ilgili bilgilere yer verildi. Emekliler banka tarafından sağlanacak olan komisyonla birlikte tam 3000 TL'ye varan bir ödeme alabilecekler. Bayram nedeniyle 1100 TL ikramiye alan emekliler şimdi de Garanti BBVA tarafından sağlanan komisyon müjdesini duyunca bayram edecekler.

Komisyonla ilgili ayrıntılar da belli oldu.

1.500 TL’ye kadar emekli maaşı alanlara 1.850 TL,
1.500-2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 2.300 TL,
2.500 TL ve üstünde maaş alanlara ise 2.750 TL nakit ek ödeme yapıyor.

Bunun dışında emekli yakınını davet et kampanyası kapsamında tüm Garanti BBVA müşterileri, başka bir kurumdan emekli maaşını alan yakınını/tanıdığını, emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıması için davet edebilecek ve 250 TL nakit ödül kazanabilecekler.

BAŞKA AVANTAJLARDA VAR

Öte yandan Garanti BBVA'ya emekli maaşını taşıyanlar banka tarafından sağlanan başka ayrılacaklardan da yararlanacaklar. O ayrıcalıklar da banka tarafından yapılan resmi açıklamada belli oldu.

İşte emekli maaşını taşıyacak olan emeklilere özel sağlanacak olan o ayrıcalıklar.

Emekli maaşını Garanti BBVA ‘dan alan tüm emekli maaş müşterileri aynı zamanda, Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet’ten, maaş aldığı Vadesiz TL hesabından yapacağı havale ve hafta içi saat 16:00 ya kadar yapılacak EFT işlemleri ücretsizdir.

İlgili Haberler