Garanti BBVA avantajlı kredi veriyor başvurana 50 BİN TL

Garanti BBVA avantajlı kredi veriyor başvurana 50 BİN TL

Garanti BBVA yeni kredi paketini duyurdu. 50 BİN TL kredi dağıtacak olan Garanti BBVA şartları da belirledi.

Garanti BBVA bireysel müşterilerine özel kredi paketlerini duyurmaya devam ediyor. Banka tarafından yapılan açıklamada 36 ay vadeli 50 BİN TL kredi dağıtılacağı duyuruldu.

Garanti BBVA tarafından sağlanan bu krediye bankanın bireysel müşterileri başvurabilecek. Başvurulara sonuç hemen gelecek.

50 BİN TL üzeri olan kredilerde Garanti BBVA taksit sayısını 36'dan 24'e düşürüyor. Ancak 50 BİN TL ve altı kredi alan Garanti BBVA müşterilerine 36 ay taksitli kredi kullandırılacak.

Bankanın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi..

Kredi hesaplama aracı ile size en uygun şartlarda ihtiyaç kredinizi dilediğiniz vade veya aylık ödeme tutarı ile hesaplayın. Avantajlı kredi faiz oranları ve size en uygun ödeme planı ile hiçbir ihtiyacınızı ertelemeyin diye Garanti BBVA ihtiyaç kredisi her zaman yanınızda!

KREDİ KOŞULLARI NELER?

Garanti BBVA tarafından duyurulan kredide koşullarda belli oldu.

50 BİN TL kredi çeken bir müşteri toplam 36 ay vade ile bu krediyi kullanırsa 2,34 faiz oranıyla krediyi geri ödeyecek.

Kredinin aylık taksit tutarı ise 2225,05 TL olacak. Ayrıca 50 BİN TL kredi çeken bir müşteri toplam 39,9871 TL maliyetle 80.364,64 TL ödeme yapmış olacak.

BAŞVURU KANALLARI

Garanti BBVA tarafından sağlanan bu krediye internet şubesinden, çağrı merkezlerinden ve Garanti BBVA şubelerinden başvurabilirsiniz..

İlgili Haberler