Ziraat Bankası başvuranlara 50 Bin TL kredi dağıtıyor

Ziraat Bankası başvuranlara 50 Bin TL kredi dağıtıyor

Devlet bankası Ziraat bank kredi dağıtacak.. Başvuranlara 50 BİN Türk lirasına kadar 36 ay vadeli kredi veriyor...

Ziraat bankası tarafından müşterilere özel kredi verilecek. İhtiyaç kredileri konusunda en güvenilir bankalardan biri olan Ziraat bankası söz konusu kredinin 36 aya kadar vadeli olacağını duyurdu.

Krediyle ilgili özellikler konusunda da banka bir açıklama yaptı. Bankanın resmi internet sitesinde yapılan duyuruda şu bilgilere yer verildi.

​​​​​Özellikler

  • Dilediğiniz ödeme seçenekleriyle esnek bir yapıya sahiptir.
  • 50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya kadar, 50.001 TL ve üzeri olan krediler için 24 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.
  • Şahsi ve/veya maddi teminat alınmaktadır.
  • Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine Hayat Sigortası* ürünü sunmaktadır.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Ziraat bankası tarafından açıklanan kredi paketiyle ilgili duyuruda ihtiyaç duyulan belgelerde açıklandı. Buna göre o belgeler arasında Başvuru Formu,Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport fotokopisi, Kişinin çalışma durumuna göre gelir belgesi ve şubece istenebilecek belgeler yer alıyor.

BAŞVURU KANALLARI

Ziraat bankası tarafından açıklanan bu krediye ilişkin başvuru kanalları da açıklandı. Banka tarafından yapılan duyuruda Şubeler, Resmi internet sitesi, Ziraat mobil uygulaması ve ATM merkezleri ile bankanın çağrı merkezlerinden başvuru yapılabileceği duyuruldu.

Genel ihtiyaçlar için duyurulan bu kredide 50 BİN TL'ye kadar 36 ay vade seçeneği sunulurken 50 BİN TL üzerindeki kredilerde taksit seçeneğinin 24 ay olarak sınırlandırıldığı bildirildi.

İlgili Haberler