"İnsanlar iç giyimde rahatlığa önem veriyor"

"İnsanlar iç giyimde rahatlığa önem veriyor"

Yerli iç giyim markası Moonlight Underwear CEO'su Muhammet Çungur, "İç çamaşırı, kişisel ihtiyaçların önemli bir parçasını oluşturuyor. İç çamaşırı...

İSTANBUL, (DHA) - Yerli iç giyim markası Moonlight Underwear CEO'su Muhammet Çungur, "İç çamaşırı, kişisel ihtiyaçların önemli bir parçasını oluşturuyor. İç çamaşırı seçiminde tüketicilerin beklentileri global çapta benzerlik gösteriyor. Konfor, kalite, dayanıklılık ve stil gibi temel unsurlar hem yurt içinde hem de yurt dışında önemli kriterler olarak öne çıkıyor" dedi.

"Tüketici alışkanlıklarını ve beklentilerini sürekli olarak takip ediyoruz" diyen Çungur, "Önümüzdeki günlerde sürdürülebilirlik, iç çamaşırlarında daha fazla konuşulacak. Kullanıcıların konforunu artıran, destekleyici ve hareket özgürlüğü sağlayan ürünler öne çıkacak. Güncel moda trendlerini yansıtan estetik ve şık iç çamaşırlarında minimalist tasarımlar tercih edilecek. Siyah, beyaz, kırmızı ve bej gibi renkler popülerliğini sürdürecek" diye konuştu.

"İÇ GİYİMDE NEM EMİCİ, ANTİBAKTERİYEL VE TERMAL ÖZELLİKLİ MALZEMELER ÖN PLANDA"

Çungur, "Müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve konforunu göz önünde bulundurarak, yeni teknoloji tasarımlar üzerinde çalışıyoruz. Özel destek sistemleriyle, farklı vücut tiplerine uygun üretimlere odaklanıyoruz. Her sektörde olduğu gibi iç giyimde de artık teknolojiyle daha sürdürülebilir üretimler yapılıyor. Kullandığımız teknolojiler arasındaki dikiş teknikleri, ürünlerin kalitesi açısından büyük önem taşıyor. Yumuşaklık, esneklik ve nefes alabilirlik konusunda kumaş seçimine özen gösteriyoruz. Her bedene hitap ediyoruz. Beden ölçülerine uygun kalıpların oluşturulması için de bilgisayar destekli tasarım ve kesim teknolojileri kullanıyoruz. Yeni trendleri takip ederek, nem emici, antibakteriyel, termal özelliklere sahip malzemelerin kullanılmasına hassasiyetle yaklaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

"İÇ GİYİMDE ÇEVRE DOSTU ÜRÜN KULLANIMI ARTTI"

Tüketicilerin sürdürülebilir ürünlere yönelik taleplerinin arttığını belirten Çungur, "Markalar ise üretim süreçlerini gözden geçirmeye, daha çevre dostu malzemeler kullanmaya yöneldi. Sürdürülebilirliği temel prensiplerimizden biri kabul eden bir marka olarak biz de müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için süratle çalışıyoruz. Rusya, Ortadoğu ve birçok Avrupa ülkesine ihracat yapıyoruz. 2024'te ihracatımızı artırarak faaliyet alanımızı genişlemeyi planlıyoruz. Ülke ekonomimize daha fazla katkıda bulunmayı hedefliyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı