Komagene'yi bünyesinde bulunduran Yörpaş A.Ş, Bereket Döner'i satın aldı

Komagene'yi bünyesinde bulunduran Yörpaş A.Ş, Bereket Döner'i satın aldı

Komagene'yi bünyesinde barındıran Yörpaş A.Ş, Bereket Döner'i satın aldığını açıkladı.

İSTANBUL, (DHA) - Komagene'yi bünyesinde barındıran Yörpaş A.Ş, Bereket Döner'i satın aldığını açıkladı. Yörpaş, satın almayı "Komagene'ye kardeş marka geldi. Ailemize hoş geldin Bereket Döner" açıklamasıyla ile çalışanlarına duyurdu.

Yörpaş Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Ceyhun Tekdemir tarafından yapılan açıklamada "Şirketimizin büyüme ve faaliyet alanlarını genişletme stratejimizin en önemli aşaması olan satın almayı nihayet sonlandırdık. Türkiye'nin önemli markalarından biri olan Bereket Döner'i, Yörpaş bünyesine kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bereket Döner'e hoş geldin diyor, şirketimize daha çok bereket getirmesini diliyoruz" diye konuştu.

Tekdemir, "Bereket Döner'in Yörpaş tecrübesiyle gücüne güç katacağına ve yakın zamanda bir dünya markası haline geleceğine inancımız tam" dedi.

Şirketten yapılan açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

"1988 yılında İstanbul Beyoğlu'nda kurulan Bereket Döner, kısa sürede et döner ve tavuk dönerin enfes lezzetiyle milyonların gönlünde taht kurdu. Markanın bugün 80 şubesi bulunuyor. Türkiye'nin ilk hazır döner üretim tesisini kurarak geleneksel Türk dönerini yüksek standartlara ulaştıran Bereket Döner, aynı zamanda Türkiye'nin en büyük döner üreticisi.

"Tokat Niksar'da kurduğu Süt ve Süt Ürünleri Fabrikası ile Besi Çiftliği'nde doğal ortamda üretimini yapan Bereket Döner'in fabrikası ise 12 bin 500 metrekarelik kapalı alanıyla İstanbul Hadımköy'de bulunuyor. 2015 yılı Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşları araştırmasında ikinci 500 listesinde bulunan Bereket Döner, her geçen yıl büyümeyi sürdürmektedir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı