MARKA Konferansı ile Cumhuriyet'in 100'üncü yılında kapsamlı bir etkinliğe imza atmak hedefleniyor

MARKA Konferansı ile Cumhuriyet'in 100'üncü yılında kapsamlı bir etkinliğe imza atmak hedefleniyor

MARKA Konferansı, Cumhuriyet'in 100'üncü yılında iz bırakacak bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor.

İSTANBUL, (DHA) - MARKA Konferansı, Cumhuriyet'in 100'üncü yılında iz bırakacak bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor. 2-3 Kasım tarihlerinde Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek etkinlik, Türkiye'nin yeni yüzyılını şekillendirecek fikirlerin filizlenmesini hedefliyor.

Yürekli Konferansları tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen ve son 20 yıldır Yapı Kredi World'ün ana sponsor olduğu MARKA Konferansı, Türkiye'nin ve dünyanın alanında öncü isimlerini bir kez daha buluşturmaya hazırlanıyor. Konferansta, her yıl olduğu gibi kültür sanattan ekonomiye, spordan iş dünyasına kadar birçok alanda lider isimler sahne alacak.

2022 yılında pandemi sonrası değişen iş ve yaşam koşullarına odaklanan ve "remastered" temasıyla düzenlenen konferansta bu yıl Cumhuriyet'in 100. yılı onuruna tarihinin en kapsamlı etkinliğine imza atmak hedefleniyor.

MARKA 2023, "Cumhuriyet'in 100. yılı" temasına uygun bir şekilde İstanbul'un sembolik binalarından Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek. Dünya tarihinin eşsiz liderlerinden Atatürk'ün ismini taşıyan mekânın üstün ses teknolojisi ile donatılarak yeniden tasarlanmış hali katılımcılara unutulmaz bir konferans deneyimi yaşatacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı