MEDAŞ’tan girişimcilere 1 milyon TL destek

MEDAŞ’tan girişimcilere 1 milyon TL destek

MERAM Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Girişim Merkezi iş birliği ile gerçekleştirilen Enerji Teknolojileri Atılım Programı'nın (ETAP) ilk aşaması olan "Enerji...

KONYA, (DHA)- MERAM Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Girişim Merkezi iş birliği ile gerçekleştirilen Enerji Teknolojileri Atılım Programı'nın (ETAP) ilk aşaması olan "Enerji Teknolojileri Hızlandırma Programı" başvuruları başladı.

MEDAŞ, "Enerji Teknolojileri Hızlandırma Programı" ile enerji sektöründeki yenilikçi girişimlere destek sağlamayı amaçlıyor. Girişimcilerin enerji sektöründe başarılı olmalarını hızlandırmak amacıyla tasarladığı bu programa temel müşteri grubunda veya hedef müşterisi enerji sektörü olan, AR-GE faaliyetleri gerçekleştirmenin yanı sıra satış çabaları da bulunan girişimciler, bu projeye başvurabilecek. Bu projedeki amaç, enerji sektörüne yönelik ürün geliştiren teknoloji firmalarının seçilerek 3 aylık program sonucunda iş modelini geliştirmesi, müşteri doğrulamasını yapması sonucunda yatırımcı karşısına çıkabilecek duruma getirilmesidir. Program sonucunda yapılacak "demoday" etkinliğinde başarılı olan ilk üç girişimciye; 500.000 TL, 300.000 TL ve 200.000 TL destek verilecek. "Enerji Teknolojileri Hızlandırma Programı" ile ilgili tüm detaylara ve başvuru ekranına Meram Edaş'ın internet sitesinden ulaşılabiliyor. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı