Okul alışverişi günleri başladı; peşin fiyatına taksit imkanı

Okul alışverişi günleri başladı; peşin fiyatına taksit imkanı

E-ticaret platformu Trendyol ilkokuldan ortaokula, liseden üniversiteye kadar farklı kademelerde eğitim gören öğrenciler için geniş ürün yelpazesi sunduğunu...

İSTANBUL, (DHA) - E-ticaret platformu Trendyol ilkokuldan ortaokula, liseden üniversiteye kadar farklı kademelerde eğitim gören öğrenciler için geniş ürün yelpazesi sunduğunu duyurdu. 28 Ağustos- 24 Eylül tarihleri boyunca okul alışverişi günlerinin sürdüğü platformda peşin fiyatına taksit imkanı bulunuyor.

Trendyol'dan yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi:

"Kırtasiye ürünlerinden okul çantalarına, kitaplardan son model elektronik ürünlere kadar yüzlerce marka ve ürün çeşitliliğini avantajlı fiyatlarla kullanıcılarına sunuyor. Peşin fiyatına taksit imkanları, yıldızlı fiyatlar, çok al az öde kampanyaları yanı sıra sürpriz kuponlar ve flaş ürün indirimleri ile kullanıcılarına kampanyalarını sunan Trendyol, kurumsal fatura seçeneği, müşteri yorumları ve değerlendirmeleri ile de internetten alışverişi kolaylaştırarak kullanıcılarının okul alışverişlerine yardımcı oluyor.

"28 Ağustos- 24 Eylül tarihleri boyunca "Okula Dönüş Günleri" ile öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını müşterilerine sunmayı amaçlayan Trendyol, kalemlerden defterlere, kitaplardan müzik aletlerine, sırt çantaları, beslenme çantalarından laptop çantalarına, tişört, ayakkabıdan eşofman takımlarına kadar binlerce ürün seçeneğini müşterileriyle buluşturuyor.

"Barbie baskılı kıyafetler ve oyuncaklar en çok tercih edilenler arasında yer alırken Barbie'ye Frozen baskılı elbise ve etekler eşlik ediyor. Erkek çocuklar ise Spiderman, Superman baskılı kostüm ve t-shirt, şortları tercih ediyor. Çocukların beğenisini kazanan çizgi film karakterli kalem kutularından suluklu, çift kapaklı beslenme çantalarına, masal ve öykü kitabı, eğitici kitaplar, planlayıcılar, ajanda, renkli kalemler ve defterlerden İngilizce eğitim setlerine, tişört, sweatshirt, eşofman takımlarından bilgisayar, tablet, monitör, yazıcı ve kulaklık gibi teknolojik ürünlerle yüzlerce marka ve ürün çeşitliliği avantajlı fiyatlarla okul alışverişi yapacak kullanıcıları bekliyor."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı