OYAKKENT Silüet Projesi farklı konut seçenekleri sunuyor

OYAKKENT Silüet Projesi farklı konut seçenekleri sunuyor

OYAK İnşaat güvencesi ile yapımı devam eden OYAKKENT Silüet Projesi'nde, farklı konut seçenekleri, villalar ve ticari üniteler yer alıyor.

İSTANBUL, (DHA) - OYAK İnşaat güvencesi ile yapımı devam eden OYAKKENT Silüet Projesi'nde, farklı konut seçenekleri, villalar ve ticari üniteler yer alıyor.

Başakşehir'de yükselen OYAKKENT Silüet'e yönelik şirketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Satışa sunulacak proje için OYAKKENT İstanbul ve OYAK Seyirce satış ofisleri ziyaret edilebilir. Şehir Hastanesi'nin hemen yanı başında yer alan projede, bin 3 konut, 23 villa ve 20 ticari ünite yer alıyor. 133 bin metrekare arsa alanı ve 357 bin metrekare inşaat alanına sahip proje, ev sahibi olmak isteyenleri yemyeşil vadi manzarası ile buluşturuyor.Projenin konak bloklarında 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 daireler yer alıyor. 8+1 villalarda ise geniş bahçe ve teraslar bulunuyor. Rezidans bloklarında da 2+1, 3+1, 4+1 dubleks ve penthouse daireler yer alıyor.

"Yeşil parkur ve peyzaj alanlarının yer aldığı proje, 3 bin 600 metrekarelik geniş alana yayılan spor tesisleri inşa ediliyor. Kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, stüdyo alanları ve Spa'nın yer aldığı projede açık basketbol sahası da bulunuyor. İstanbul Havalimanı'na 28 km, FSM Köprüsü'ne 38 km ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 38 km mesafede yer alan proje, bölgenin önemli sosyal donatılarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen proje LEED Sertifikası'na uygun ve uluslararası standartlarda statik projelendirme ile hayata geçiriliyor."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı