Papara, uygulama içi ‘Sohbet’ özelliğini duyurdu

Papara, uygulama içi ‘Sohbet’ özelliğini duyurdu

Finansal teknoloji şirketi Papara, uygulama içi "Sohbet" özelliğini yayına aldığını duyurdu.

İSTANBUL, (DHA)- Finansal teknoloji şirketi Papara, uygulama içi "Sohbet" özelliğini yayına aldığını duyurdu. Yeni özellik sayesinde kullanıcılar, alıştıkları mesajlaşma deneyimiyle, telefon rehberlerinde kayıtlı olan Papara kullanıcılarıyla uygulama içinden sohbet edebilecek.

Para gönderme ve para isteme deneyiminde açıklama ve GIF ekleme özellikleri sunan Papara, bu özelliğin kullanıcılar tarafından küçük tutarların karşılıklı transferiyle sohbet amacıyla kullanıldığını fark etti. Her ay 200 binden fazla kullanıcının, küçük meblağları mesajlaşmak için birbirlerine transfer ettiklerini keşfeden Papara, kullanıcıların uygulama içi sohbet deneyimi talep ettiklerine yönelik içgörüden yola çıkarak geliştirdiği özellikle, kullanıcıların alışık olduğu mesajlaşma deneyimini uygulamaya taşıdı.

FİNANSAL İŞLEMLERİ SOHBET DENEYİMİYLE BULUŞTURUYOR

Papara kullanıcıları, Papara'nın sunduğu para transferi, para isteme, işlem paylaş gibi özellikleri kullanarak rehberlerinde kayıtlı Papara kullanıcılarıyla sohbet başlatabiliyor. Mesaj alıntılama, ifade bırakma gibi alışılmış mesajlaşma deneyimlerini finansal işlemlerle buluşturan Papara, bu sayede kullanıcıların arkadaşlarıyla, aile üyeleriyle veya yakınlarıyla olan finansal işlemlerinin bir sohbet arayüzü üzerinden kolayca takip edilebilmesini de sağlıyor. İlerleyen dönemde Papara kullanıcıları, hediye kartı gönderme, harcama bölüştürme gibi diğer Papara işlemlerini de "Sohbet" arayüzü üzerinde gerçekleştirebilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı