“Parfümde yüksek maliyetleri ortadan kaldırıyoruz”

“Parfümde yüksek maliyetleri ortadan kaldırıyoruz”

Parfüm dünyasının büyüleyici olduğu kadar yüksek maliyetler gerektirdiğini ifade eden Backroom Yönetim Kurulu Başkanı Görkem Yorgun, piyasadaki bu dengesiz...

İSTANBUL, (DHA)- Parfüm dünyasının büyüleyici olduğu kadar yüksek maliyetler gerektirdiğini ifade eden Backroom Yönetim Kurulu Başkanı Görkem Yorgun, piyasadaki bu dengesiz seyri ortadan kaldırdıklarını belirterek "Sürdürülebilir, çevre dostu ve sağlıklı parfümlere erişmek gün geçtikçe zorlaşırken, biz herkesin birinci sınıf kokuların keyfini çıkarabilmesi için 3 ila 5 bin TL'ye varan yüksek maliyetleri ortadan kaldırıyoruz. Sektörün gereğinden fazla yüksek maliyetlerini kabul etmiyor, her müşterimizin kaliteli parfümlerimizi kullanabilmesini sağlıyoruz" dedi.

Herkesin kaliteli kokmayı hak ettiğine inandıklarını söyleyen Yorgun, "Bu yüzden, en yüksek standartları ve değerleri göz önünde bulundurarak ürettiğimiz parfümlerimizi uygun fiyatlarla sunuyoruz. 5 ila 7 saatlik yüksek kalıcılık oranına sahip parfümlerimizde diğer büyük markalardan daha yüksek konsantrasyonlar kullanıyoruz. Kullanıcılara iz bırakan bir koku deneyimi sunarken, trendleri dikte etmek yerine kendi kurallarını koymaya teşvik ediyoruz" diye konuştu.

"SATIŞLARIMIZI 2024'TE 1 MİLYONA ULAŞTIRMAYI HEDEFLİYORUZ"

Sıradanın ötesinde parfümler ürettiklerini belirten Yorgun, "Tüm faaliyetlerimizde şeffaflık ilkesini benimsiyoruz. Topluluğumuza, sektörümüz ve ürünlerimiz hakkında dürüst ve değerli bilgiler sunuyoruz. Kendine bakmayı ve kaliteyi sevenleri, uygun fiyatlarla aradıkları kokularla buluşturmak için 2023 yılında 400 bin adet üzerinde parfüm sattık. Bu oranı 2024'te 1 milyona ulaştırmayı hedefliyoruz. Satışlarımızı da çevrimiçi kanallar üzerinden gerçekleştirmeyi planlıyor, yurt dışı faaliyetlerimize başlamayı düşünüyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı