PayPorter’dan iki yeni şube açılışı

PayPorter’dan iki yeni şube açılışı

Uluslararası para transfer markalarından biri olan PayPorter, yurt içinde büyümeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

İSTANBUL, (DHA)- Uluslararası para transfer markalarından biri olan PayPorter, yurt içinde büyümeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Marka, Türkiye ve İstanbul ihracat ekonomisinin merkezlerinden olan Merter ve Osmanbey'de yeni şubelerini açarak şube sayısını üçe çıkardı.

Tamamen yerli sermaye ile kurulan Hızlıpara Ödeme Sistemleri ve Elektronik Para A.Ş, 2017 yılında aldığı elektronik para lisansı ile yurt dışı para transferi, yurt içi para transferi, fatura tahsilatları, dijital cüzdan, sanal pos, hızlı tahsilat hizmetleri alanlarında hizmet veriyor. Hızlıpara Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş., para transferi alanında payporter markası ile 200'e yakın ülkeye İstanbul Aksaray'da, Merter ve Osmanbey'de yeni açtığı şubeleri ile hizmet vermeye devam ediyor.

"TEMSİLCİ AĞIMIZI GENİŞLETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Şube açılışlarında konuşan Hızlıpara Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş.'nin Genel Müdürü İzzet Metcan, "Ödeme Hizmetleri alanının gelişen teknoloji ile birlikte gittikçe dijitalleşeceğini öngörüyoruz. Bununla beraber fiziksel noktalara olan gereksinimin tamamen ortadan kalkmayacağını, dijital hizmet sağlayıcıların tamamının az ya da çok fiziksel noktalara gereksinimi olacağını düşünüyoruz. 400'den fazla temsilci ağımız ile hizmet noktalarımıza verdiğimiz önem kadar dijital kanallara da önem veriyoruz. Bu sayede mobil cüzdan uygulamamız olan kuikpara ile müşterilerimize bulunduğu yerden dijital para transferi yapma imkanı sunuyoruz. Önümüzdeki dönemlerde de hem şube hem de temsilci ağımızı genişletmeye devam edeceğiz" dedi.

Merter ve Osmanbey'in Türkiye ekonomisi için önemine vurgu yapan Metcan, şunları söyledi:

"Hem Merter hem de Osmanbey, barındırdığı binlerce ihracatçı firma ile ülkemizin en önemli ticaret bölgelerindendir. Merter ve Osmanbey'de yer alan vatandaşlarımız ve firmalar ihtiyaç duydukları hızlı ve güvenli para transferi noktasına PayPorter şubeleri ile ulaşacaklar. Amacımız paranın olduğu her alanda en hızlı, en güvenli ve en yaygın hizmeti vermektir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı