Petroyağ, 'Sektörel Performans Ödülü’ne layık görüldü

Petroyağ, 'Sektörel Performans Ödülü’ne layık görüldü

Endüstriyel yağ pazarında faaliyet gösteren Petroyağ Endüstriyel Yağlar, Kocaeli Sanayi Odası tarafından üçüncü kez Sektörel Performans Değerlendirme...

İSTANBUL, (DHA) - Endüstriyel yağ pazarında faaliyet gösteren Petroyağ Endüstriyel Yağlar, Kocaeli Sanayi Odası tarafından üçüncü kez Sektörel Performans Değerlendirme Ödülü'ne layık bulundu.

Petroyağ, Kocaeli Sanayi Odası tarafından verilen 15. Sektörel Performans Değerlendirme Ödülleri kapsamında Petrol ve Petrol Ürünleri Sanayi Sektörü Büyük Ölçekli İşletme Ödülü'nün sahibi oldu. Petroyağ, bu ödüle 2017 ve 2020 yıllarında da layık görülmüştü.

1993 yılında ülkemiz sanayi üretimine endüstriyel yağlayıcı sağlamak amacıyla yüzde 100 yerli sermaye ile kurulan Petroyağ, 40'tan fazla ülkeye ihracat yapıyor. Petroyağ, üretim, satış ve satış sonrası danışmanlık hizmetiyle sektöre yön veren oyuncular arasında bulunuyor.

"AMACIMIZ TÜRK SANAYİSİNE HİZMET"

Petroyağ ve Kimyasallar Sanayi Ticaret A.Ş. Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Soysal, 2017 ve 2020'nin ardından üçüncü kez sektörün en iyi performans gösteren şirketi olarak ödüllendirilmekten ülkemiz adına da büyük mutluluk duyduklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti:

"Şirketimiz Türk sanayisine hizmet amacıyla kuruldu. Türkiye endüstriyel yağ pazarında ilk üçte olan firmamız, tescilli markalarımızla yurt içinde 8 bayi ile 600'ün üzerinde sanayi kuruluşuna hizmet veriyor. Petroyağ, dünyanın önde gelen rafinerileri ile gerçekleştirilen iş birlikleri ile bugün 40'tan fazla ülkeye ihracat yapar hale geldi. Üç yıl içinde de tüm satışların içindeki ihracat oranımızı yüzde 45'e çıkarmak istiyoruz. Petroyağ ayrıca 2019'da British Safety Council Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği ve 2020'de Deloitte En İyi Yönetilen Şirket ödüllerinin de sahibi olmuştu. Hedeflerimize ulaşmak için sarf ettiğimiz çabaların prestijli ödüllerle desteklenmesi bizi gururlandırıyor."

7 KRİTERE GÖRE DEĞERLENDİRME

Tekstilden gıdaya, demir çelikten kozmetiğe uzanan geniş bir yelpazede, hayatın her noktasında kullanılan ve insan sağlığı için önem taşıyan endüstriyel yağların kalitesini en üste taşıyan Petroyağ, tesislerine ve insan gücüne yaptığı yatırımlar da öne çıkıyor. Her zaman aynı kalitede ürünü sağlama gücünü, bilgisi, tecrübesi ve hızı ile harmanlayan Petroyağ, Kocaeli Sanayi Odası Sektörel Performans Değerlendirme Ödülleri'nde "verimlilik, yenilikçilik ve markalaşma, dış ticaret, topluma katkı ve çevre, istihdam, çalışanların geliştirilmesi ile bilinçlendirilmesi" kriterlerine göre değerlendirilerek ödül almaya hak kazandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı