Tekne sahiplerinin en çok tercih ettiği ürünler belli oldu

Tekne sahiplerinin en çok tercih ettiği ürünler belli oldu

E-ticaret platformu Trendyol, tekne sahiplerinin güvenli ve konforlu bir deneyim yaşatmaları için ihtiyacı olabilecek tüm ürünleri bir arada sunduklarını...

İSTANBUL, (DHA) – E-ticaret platformu Trendyol, tekne sahiplerinin güvenli ve konforlu bir deneyim yaşatmaları için ihtiyacı olabilecek tüm ürünleri bir arada sunduklarını duyurdu. Mavi tura çıkacak olanların en çok tercih ettiği ürünleri de sıralayan platform, bunların sırasıyla portatif duş ve tuvalet, tekne hırdavatı, tekne boyası, tekne motoru ve bakım ürünleri olduğunu aktardı.

Trendyol'dan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Mevcut teknesini kendi zevkine göre tekrar tasarlamak isteyenler için kullanım amacına uygun tekne motoru, tekne mobilyası, tekne hırdavatı, bakım boyaları, macunlar ve elyaf, kontrol panelleri, tente gibi seçenekleri müşterileri ile buluşturuyor.

"Deniz yolculuğuna çıkmak, özgürlüğü hissetmek ve mavi suların keyfini çıkarmak isteyen kullanıcılar; Trendyol'da en çok, portatif duş ve tuvalet, tekne hırdavatı, tekne boyası, tekne motoru ve bakım ürünlerini tercih ediyor.

"Geniş ürün yelpazesi tekne tasarımını kendi zevklerine göre özelleştirmelerine de olanak sağlıyor. Çeşitli ürün gamıyla tekne sahiplerinin denizcilik deneyimini iyileştirirken, tekne tasarımında da konfor ve stil açısından farklı seçenekler sunuyor."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı