Turkcell’den ‘Karne Günü’ kampanyası

Turkcell’den ‘Karne Günü’ kampanyası

Turkcell mağazalarında ve şirketin pazar yeri platformu Pasaj'da karne gününe özel kampanya başladı.

İSTANBUL, (DHA)- Turkcell mağazalarında ve şirketin pazar yeri platformu Pasaj'da karne gününe özel kampanya başladı. 16 Haziran'a kadar sürecek Karne Günü kampanyasında PC'ler, tabletler, oyuncu aksesuarları, dijital oyun kodları, scooter'lar, drone'lar, akıllı saatler ve daha birçok ürün sunuluyor.

Turkcell mağazalarında ve şirketin elektronik ürün satışı yapan pazar yeri platformu Pasaj'da, yaz tatiline girecek öğrencilere karne hediyesi almak isteyenlere "Karne Günü" kampanyası ile farklı kategorilerde seçenekler sunuluyor.

Kampanya ile ilgili yapılan yazılı açıklamada şu bilgiler paylaşıldı:

"Kullanıcılara kaliteli alışveriş deneyiminin sunulduğu Turkcell mağazaları ve Pasaj'da, Karne Günü kampanyasından yararlanmak isteyenler için her bütçeye uygun ürün bulunuyor. Bunlar arasında yazın online olacaklar için "Pekiyi Bilgisayar ve Tabletler', usta gamer'lar için "Pekiyi Bilgisayar ve Oyuncu Aksesuarları', yazın oyuna düşecekler için "Pekiyi Dijital Oyun Kodları', tatili dolu dolu geçirecekler için "Pekiyi Scooter & Drone ve Hobi Ürünleri', sosyal medyadan kopamayanlar için "Pekiyi Cep Telefonları', tatilde spor yapacaklar için "Pekiyi Akıllı Saat ve Bileklikler', müziksiz yapamayanlar için "Pekiyi Kulaklık ve Hoparlörler" öne çıkıyor.

"16 Haziran'a kadar devam edecek kampanya kapsamında PC ve tabletlerde peşin fiyatına 8 aya varan taksit imkanından yararlanılabilir. Kullanıcılar, Turkcell faturalarına ek olarak 36 aya varan taksit seçenekleriyle çocuklarının karnelerini kutlayabilir. Ayrıca, 12 Haziran'a kadar scooter, akıllı çocuk saati ve seçili bluetooth kulaklılar da avantajlı fiyatlar ve 36 aya varan taksit imkanıyla Turkcell mağazaları ve Pasaj'da yer alacak.

"Operatör bağımsız herkesin kullanabildiği Pasaj'da, kullanıcılar alışverişlerinde ücretsiz kargo fırsatından faydalanabiliyor. Platformdan satın alınan ürünlerin tamamı yüzde 100 doğa dostu yenilenebilir karton ambalajlarda teslim ediliyor. İstanbul içi seçili ürünlerde 24 saatte teslimat opsiyonu bulunuyor. Kampanya hakkında detaylı bilgiye Turkcell'in internet sitesinden ve uygulamasından erişilebiliyor."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı