Türkiye Kadın Girişimci Akademisi’nin Ankara eğitimleri ertelendi

Türkiye Kadın Girişimci Akademisi’nin Ankara eğitimleri ertelendi

Garanti BBVA, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) ile birlikte hayata geçirdiği Türkiye Kadın Girişimci Akademisi'nin Ankara'da düzenlenecek...

İSTANBUL, (DHA) - Garanti BBVA, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) ile birlikte hayata geçirdiği Türkiye Kadın Girişimci Akademisi'nin Ankara'da düzenlenecek eğitimleri nisan sonuna ertelendi.

Kadın girişimcilerin yönetim becerilerini artırmak, iş hayatındaki varlığını güçlendirerek kalıcı ve sürdürülebilir kılmak amacıyla düzenlenen Türkiye Kadın Girişimci Akademisi, Ankara Sanayi Odası ve TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu desteği ile 27 Nisan 2023 tarihinde başlayacak.

27 Nisan-26 Mayıs 2023 tarihleri arasında sınırlı kontenjan ile gerçekleştirilecek Türkiye Kadın Girişimci Akademisi'ne katılmak isteyen Ankaralı kadın girişimcilerin 24 Nisan 2023 tarihine kadar internet üzerinden başvuru yapması gerekiyor. Boğaziçi Üniversitesi eğitmenleri ve profesyoneller tarafından Ankara Sanayi Odası Zafer Çağlayan Meclis Salonu'nda fiziki ortamda ayrıca online olarak da verilecek eğitimlerde; dijital pazarlama, insan kaynakları, müşteri deneyimi, kurum içi iletişim, e-ticaret için sosyal medya iletişimi, şirket yönetimine finansal bakış, liderlik, sürdürülebilir şirket yönetimi, yenilikçi iş modelleri geliştirme, temel ticaret hukuku ve ticari sözleşmeler gibi girişimcilerin işlerini yönetmelerinde fark yaratacak alanlara odaklanılacak. Girişimcilerin ihtiyaç duyduğu bilgi birikimini arttırmayı hedefleyen Türkiye Kadın Girişimci Akademisi eğitimlerini başarıyla tamamlayan kadın girişimciler Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) tarafından düzenlenen sertifikaya sahip olacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı