Vepara ve AustriaCard Türkiye’den ön ödemeli kartlar alanında iş birliği

Vepara ve AustriaCard Türkiye’den ön ödemeli kartlar alanında iş birliği

Fintek şirketi Vepara ile dijital ödeme çözümleri sunan AustriaCard Türkiye, "akıllı" ön ödemeli kartların üretimi konusunda iş birliği anlaşması...

İSTANBUL, (DHA)- Fintek şirketi Vepara ile dijital ödeme çözümleri sunan AustriaCard Türkiye, "akıllı" ön ödemeli kartların üretimi konusunda iş birliği anlaşması imzaladıkları duyurdu. Anlaşma uyarınca, özel tasarım ön ödemeli kartların üretimine başlanacağı ve bu kartların güvenlik ve hızın yanı sıra kullanıcılara özel avantajlar sunacağı belirtildi.

Yapılan iş birliğine ilişkim olarak Vepara CEO'su Volkan Üstün, "Kullanıcılarımıza finansal anlamda benzersiz bir deneyim sunmak istiyoruz. AustriaCard ile olan ortaklığımız, müşterilerimize sunduğumuz hizmet kalitesini yeni bir seviyeye taşıma fırsatı sunuyor. Son birkaç yılda nakit kullanımı hijyen ve güvenlik gibi nedenlerden dolayı azaldı. Vepara'nın ön ödemeli kartları sayesinde, kullanıcılarımıza sadece güvenli ve hızlı bir ödeme yöntemi değil, aynı zamanda onlara özel avantajlar ve premium bir deneyim sunmayı amaçlıyoruz" dedi.

"MÜŞTERİLERİMİZİN GÜNLÜK YAŞAMLARINA DEĞER KATMAYI HEDEFLİYORUZ"

İş birliğinin stratejik önemini vurgulayan AustriaCard Pazarlama Direktörü Erkut Taşdemir ise "Bu ortaklık, hem AustriaCard'ın yenilikçi çözümler sunma misyonunu hem de teknoloji ve inovasyon tarafında her geçen gün hızla gelişen Vepara'nın kullanıcı merkezli hizmet anlayışını güçlendiriyor. Üreteceğimiz kartlarla, müşterilerimizin günlük yaşamlarına değer katmayı hedefliyoruz. Vepara ile bir araya gelmekten oldukça mutluyuz" dedi.

KARTLAR HARCAMA TRENDLERİNİ ANALİZ EDEREK ÖNERİLERDE BULUNUYOR

Ön ödemeli kartlar hakkında şu bilgilere yer verildi:

"Bu özel kartlar, sıradan bir ödeme aracının ötesinde, kullanıcıların günlük yaşantılarında fark yaratan bir deneyim sunmak üzere tasarlandı. Sürdürülebilir ve çevre dostu akıllı ön ödemeli kartlar sayesinde Vepara firmalar ile gerçekleştireceği cashback anlaşmalarıyla kart kullanıcılarına alışverişlerinde geri ödeme avantajları sunarak müşteri deneyimini zenginleştirmeyi ve marka sadakatini artırmayı hedefliyor.

Vepara'nın akıllı ön ödemeli kartları, kullanıcılara sadece ödeme yapma imkanı sunmakla kalmıyor, aynı zamanda harcama alışkanlıkları üzerinden kişiselleştirilmiş bütçe yönetimi tavsiyeleri de veriyor. Kartlar, yapay zeka destekli algoritmalar kullanarak harcama trendlerini analiz ediyor ve kullanıcılarına finansal sağlık için önerilerde bulunuyor. Bu özellikler, kullanıcıların finansal bilincini artırırken, daha bilinçli harcama kararları almalarına yardımcı oluyor."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı