WORLDEF E-İHRACAT gazetesi yayın hayatına başlıyor

WORLDEF E-İHRACAT gazetesi yayın hayatına başlıyor

WORLDEF E-İHRACAT" yayın hayatına başlıyor. E-gazete olarak ayda bir yayımlanan gazete, önümüzdeki aylarda basılı olarak gazete raflarında yerini alacak....

İSTANBUL, (DHA) - "WORLDEF E-İHRACAT" yayın hayatına başlıyor. E-gazete olarak ayda bir yayımlanan gazete, önümüzdeki aylarda basılı olarak gazete raflarında yerini alacak. WORLDEF Başkanı Ömer Nart konuyla ilgili olarak, "WORLDEF E-İHRACAT ile e-ticaret haberciliğinde yeni bir adım atıyoruz" dedi.

Ekosisteme özgü haberler, röportajlar, yorumlar ve köşe yazılarının yer aldığı süreli bir yayın olan WORLDEF E-İHRACAT, e-ticaret ve e-ihracat ile temas noktası olan her ölçekteki firmaya ve kişilere, ekosistem hakkında haberler sunuyor.

EKOSİSTEME KATKI SUNACAK

Ekosistemin paydaşlarına katkı sunma vizyonu ile yola çıkan gazete, WORLDEF YAYINLARI editörleri ve muhabirleri tarafından hazırlanıyor. Şimdilik ay bir e-gazete olarak yayımlanacak gazete, önümüzdeki aylarca basılı olarak gazete raflarında yerini alacak.

ÖMER NART: E-TİCARET GAZETECİLİĞİNE ÖNCÜLÜK ETMEK GURUR VERİYOR

WORLDEF Başkanı Ömer Nart, gazetenin ilk sayısında yer alan yazısında, "Türkiye'nin ilk e-ticaret ve e-ihracat gazetesi, diğer yayınlarımız gibi yine WORLDEF'in eseri olarak yayımlandı. Bu anlamda e-ticaret haberciliğine öncülük etmek bize büyük bir gurur veriyor" dedi.

Nart, şu ifadeleri kullandı:

"2016 yılında yola çıktığımızda hedeflerimiz arasında e-ticaret haberciliği de vardı. Worldef.net, bu yayıncılıkta öncülük etti. Türkiye'nin ilk e-ticaret yayıncılığı portalı olan Worldef.net'i, Türkiye'nin ilk e-ticaret dergisi "WORLDEF E-TİCARET" takip etti. Şimdi Türkiye'nin ilk e-ticaret ve e-ihracat odaklı gazetesi "WORLDEF E-İHRACAT" ile e-ticaret gazeteciliğinde yeni bir adım atıyoruz."

"E-TİCARET EKOSİSTEMİNDEKİ SORUNLARI MANŞETLERE TAŞIYACAĞIZ"

Ömer Nart, "Gazetemizde Türkiye'den ve dünyadan derlediğimiz e-ticaret haberleri, özel röportajlar, köşe yazıları, yorumlar ve analizler yer alacak. E-ticaret ekosistemindeki sorunları gazetemizin manşetlerine taşıyacağız. Sürmanşetlerden ve köşe yazılarından çözüm önerileri ve sektördeki aktörlere yeni perspektifler sunacağız. Bazen Amazon'un bir yöneticisini konuk edeceğiz bazen de yerel bir satıcının derdini yansıtacağız. E-ticaret haberciliğinde açtığımız bu yol çok uzun; zira yayıncılığın sonu yok. Önerilerinize, eleştirilerinize her zaman açığız" ifadelerini kullandı.

Ömer Nart, e-ticaret ve e-ihracat odaklı raporlar, analizler ve kitapların ve sosyal medyadaki yayınlarının devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı