Yapı Kredi Bankası açıkladı: TC kimlik numarasıyla yapılabilecek

Yapı Kredi Bankası açıkladı: TC kimlik numarasıyla yapılabilecek

Yapı Kredi bankasından 50 Bin TL'ye kadar 36 ay vadeli yeni kredi duyurusu. Krediye ilişkin detaylar da belli oldu

Bankalar bayram bitmesine rağmen peş peşe kredi kampanyaları açıklamaya devam ediyorlar. Çok sayıda banka tarafından sağlanan krediler cazip fırsatlarıyla dikkat çekiyor.

Ulusal Post haber sitesinde yayınlanan bir haberde; Yapı Kredi bankası tarafından sağlanan 36 ay vadeli kredinin detaylarına yer verildi. Kredi çekmeyi düşünüyorsanız eğer Yapı Kredi bankası tarafından cazip fırsatlar içeren bu krediyi düşünebilirsiniz. Banka tarafından sağlanan krediyle ilgili detaylar da yapılan açıklamayla belli oldu.

Milyonlarca kişi ertelemeli kredi veren bankaları araştırıyor. Bu kapsamda bazı bankalar bayram nedeniyle kredi kampanyalarını peş peşe açıklamaya başladılar. Bayram bitmesine rağmen bayram ettirecek kredi ise bazı bankalarda devam ediyor.

Türkiye'nin en köklü bankalarından biri olan Yapı Kredi bankası kredi çekmek isteyen vatandaşların imdadına yetişti. Banka tarafından sağlanacak kredide üstelik erteleme seçeneği de var. Banka tarafından sağlanacak kredinin 3 ay boyunca erteleneceği duyurulurken ödemelere 3 ay sonra başlanabilecek.

Yapı Kredi bankası tarafından sağlanan bu cazip kredi için başvuru şartları ve başvurunun nereden yapılacağına dair de ayrıntılı bir açıklama yayımlandı. Çok sayıda bankada olduğu gibi Yapı Kredi bankasında da 36 ay vade seçeneği mevcut. Ancak bankadan kredi çekerken 50 Bin TL üzerinde kredi çekenler 36 ay vade imkanından yararlanamıyor. Başka bir deyişle 50 Bin TL'ye kadar kredi çekenler 36 ay vade imkanından yararlanabilecek.

Kredi süreci nasıl işleyecek?

Öte yandan Yapı Kredi bankası tarafından yapılan resmi duyuruda banka tarafından sağlanacak olan kredinin detayları ve koşulları da duyuruldu. Banka tarafından yapılan duyuruda özetle şu ifadelere yer verildi.

3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi ile ihtiyaçlarınızı ertelemeyin, ödemelerinizi erteleyin.

Başvuru ve Kullanımla İlgili Önemli Bilgiler

  • 3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi başvurunuzu Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi üzerinden hemen gerçekleştirebilirsiniz.
  • Yapı Kredi Mobil veya İnternet Şube kanallarından kullandırım yapmak için, kampanya giriş ekranında “3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi” kampanyası seçilmelidir.
  • Kampanya seçildikten sonra, ilk taksit tarihi; değiştirilmedikçe kredi açılış gününden azami 120 gün sonrası olacak şekilde gelecektir.
  • Kampanyanın azami vadesi ödemesiz dönem dahil 36 ay olup, en fazla 90 gün öteleme seçeneği sunulmaktadır.
  • Ödemesiz dönemlere ait faiz tutarı ilk taksite yansıtılır.
  • Bankamız tarafından tanımlanan ön onaylı limitiniz olması durumunda, limit tutarınıza kadar kredi kullanabilirsiniz. Ön onaylı limitler sonrası tekrar değerlendirme yapılabilir, bankamızca limitleriniz kredi kullanımından önce düşürülebilir veya tamamen iptal edilebilir.
  • Kredi başvurunuz bankamız politikaları çerçevesinde değerlendirilir ve uygun olması durumunda kullandırım yapılabilir. Banka değerlendirmesi sonrasında başvurunuz olumsuz sonuçlanabilir ya da talep ettiğiniz tutarın altında bir tutarda onaylanabilir.
  • Kullandırım ve başvurunun Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi’nden yapılması durumunda “Mobilden ve İnternetten Anında Şubesiz Kredi” menüsündeki tüm koşullar 3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi için de geçerlidir.

İlgili Haberler