Canan Karatay, eczanelerde satılan o ürüne karşı uyardı! Almayın onun yerine bunu için

Canan Karatay, eczanelerde satılan o ürüne karşı uyardı! Almayın onun yerine bunu için

Prof. Dr. Canan Karatay, tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu. kolajen de bir hayvansal protein, onu alacaklarına kelle paça içilsin önerisinde bulunan Canan Karatay yine ezber bozdu

Uzun bir süredir ekranlarda görülmeyen Canan Karatay, Akşam gazetesinde yayınlanan özel röportajının ardından tekrar televizyon kanallarında yer almaya başladı. Haber Global ekranlarına konuk olan Canan Karatay, yine gündem olacak açıklamalarda bulundu.

Canan Karatay bilindiği gibi her fırsatta 'Kelle Paça' çorbasının faydalarından bahseden bir isimdir. Haber Global ekranlarında yine Canan Karatay tartışma yaratacak açıklamalara imza atarak Kelle Paça çorbası içilmesini önerdi.

Canan Karatay tarafından yapılan bu açıklamaya en çokta ilaç sektöründeki şirketlerin kızması bekleniyor. Bilindiği gibi son dönemde kolajen içeren ürünler oldukça popüler. İşte Canan Karatay, kolajen içeren ürünlerle ilgili tüm ezberleri alt üst edecek bomba açıklamalarda bulundu. Bir anda sosyal medyanın gündemine oturan o açıklamalara sektör temsilcilerinin nasıl bir yanıt vereceği merak konusu olmuş durumda.

ODA TV'de yer alan habere göre; Prof. Dr. Canan Karatay, “Eczanelerde dünyanın parasına kolajen de bir hayvansal protein, onu alacaklarına kelle paça içsinler” ifadelerini kullandı. Canan Karatay, veganlıkla ilgili de açıklamalarda bulundu.


Prof. Dr. Canan Karatay, Haber Global’de Yüz Yüze’de veganlıkla ilgili açıklamalarda bulundu.

odatv-image-54-56ede22cff5341.jpg

“Vejeteryanlığa karşı değilim” diyen Karatay, “Vejeteryanlık bir felsefedir. Vejeteryanlar yalnız hayvansal et yemiyorlar. Ama tereyağı, yumurta ve yoğurdunu da yer. Çünkü antikor olması için... sadece bu değil bütün hücrelerin sağlıklı olması için hayvansal yağ ve hayvansal proteine ihtiyaç vardır. Kolajen diyorlar, kolajen de bir hayvansal protein. Tablet haline getirilen ve dünyanın parasına eczanelerde satılan kolajende protein olur mu? O protein tozudur ve çok tehlikelidir. Isıl işlem ve başka işlemler de gördüğü için paranız boşuna gidiyor. Onun yerine kelle paça, yumurta ve kemik suyu” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler