Yerli pırlanta markası 8'inci şubesini Diyarbakır'da açtı

Yerli pırlanta markası 8'inci şubesini Diyarbakır'da açtı

Makdis Pırlanta, 8'inci şubesini Diyarbakır'da açtı. Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Dede, "Türkiye'de 100'ü aşkın satış noktasında hizmet veriyoruz....

İSTANBUL, (DHA) - Makdis Pırlanta, 8'inci şubesini Diyarbakır'da açtı. Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Dede, "Türkiye'de 100'ü aşkın satış noktasında hizmet veriyoruz. Şubelerimizi Avrupa, Ortadoğu ve Amerika'ya götürmek için çalışıyoruz" dedi.

Kişilere kaliteli ürünü ilk elden ulaştırmayı hedeflediklerini söyleyen Makdis Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Dede, "Mücevher sektöründe 16 yıl önce pırlanta toptancılığıyla başladığımız yolculuğumuza müşterilerimize kaliteli ürünü ilk elden ulaştırma amacıyla perakende sektöründe devam etme kararı aldık ve kısa sürede yüksek bir ivme yakaladık. Avrupa'da ve Türkiye'deki şube sayımızı artırdık. 2023'e henüz girmeden de ülkemiz ve yurt dışındaki faaliyetlerimiz için büyük yatırımlar planladık. Şu an Türkiye'de 100'ü aşkın satış noktasında hizmet veriyoruz, 8'inci mağazamızı da Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM'de açtık. Aynı zamanda bu yılın ilk çeyreğinde Almanya ve Romanya şubelerimiz için de imzalarımızı attık. Şimdi de şubelerimiz Avrupa, Ortadoğu ve Amerika'ya götürmek için çalışıyoruz" diye konuştu.

"PERAKENDE SEKTÖRÜNDEKİ HIZLI YÜKSELİŞİMİZ HİZMET KALİTEMİZDEN GELİYOR"

Kusursuz müşteri deneyimi ilkesini işlerinin her aşamasına taşıyarak, müşterilerine yüksek kalite ve uygun fiyatlı ürünler sunduklarının altını çizen Dede, "Perakende sektöründe bu kadar kısa sürede başarıya ulaşmamızın temelinde "Önce Hizmet" mottomuz yatıyor. Hizmetin yanı sıra profesyonel bir kadroyla işbirliği yapmak da çok önemli. İstanbul'daki merkezimizde usta zanaatkarlarımızın da yer aldığı 80 kişilik ekibimizle çalışıyoruz. Böylece pırlantaya farklı bir bakış açısı getiriyor; zümrüt, safir, yakut gibi diğer değerli taşlarla buluşturup özgün tasarımlar üretiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı