Koltuk altı kıllarınızdan Jiletsiz kurtulmanızı sağlayacak ev yapımı 3 doğal karışım

Koltuk altı kıllarınızdan Jiletsiz kurtulmanızı sağlayacak ev yapımı 3 doğal karışım

Koltuk altınızdaki kıllardan doğal yollardan kurtulabilmek mümkündür. jilet kullanmadan koltuk altı kullarınızdan kurtulmanızı sağlayacak bilgiler.

Koltuk altı kıllarından kurtulmak isteyenler genelde ilk tercih olarak jilet kullanmaktadır. Oysa jilet kullanmanıza hiç gerek yok.

Koltuk altı kıllarınızdan doğal yollarla kurtulabilmekte mümkündür. Bir çok doğal karışım bulunuyor. Koltuk altı kıllarınızdan jilet kullanmadan kurtulmanızı sağlayacak bazı doğal karışım önerilerinde bulunacağız.

Haberciniz tarafından yayınlanan bir içerikte koltuk altı kıllarından kurtulmayı sağlayan güzellik sırlarına yer verildi. Deneyen çok sayıda kişi jilet kullanmayı bırakarak bu doğal yöntemlere başvurmaya başladılar.

Eğer sizlerde koltuk altı kıllarınızı jilet ya da ağda yoluyla temizlemek istemiyorsanız bu üç karışıma mutlaka şans tanıyın. Denediğinizde zaten işe yaradığını görecek ve sonsuza dek jilet kullanmayı bırakacaksınız. İşte doğal yollardan jilet kullanmadan koltuk altı kıllarınızdan kurtulmanızı sağlayan bilgiler.

Öncelikle Sizlerle Şeker ve limonla yapılan bir ağda tarifi vereceğiz. Ardından yumurta akı ve mısır nişastasıyla yapılan bir karışım önerisinde bulunacağız. Son olarak ise kılların uzama hızını yavaşlatan bir karışım tavsiyesinde bulunacağız.


1. ŞEKER VE LİMON İLE EV YAPIMI AĞDA

İstenmeyen tüylerle mücadele söz konusu olduğunda şeker ve limon iyi bir ikilidir. Bunlar, tüyleri kolayca ve kalıcı olarak alan ağda benzeri bir maddeyi evde kolayca üretmenizi sağlar. İşlem aynı ağda gibidir ve kalıcı çözüm sağlar ayrıca batık kıl sorununu da zamanla giderir.

  • 1 su bardağı şeker
  • 1/4 bardak bal
  • 1/2 limon suyu (2 yemek kaşığı)

Malzemeleri bir kapta pürüzsüz olana kadar karıştırın, ardından 2 dakika mikrodalgaya koyun. Çıkarın ve her 20 ila 30 saniyede bir karıştırarak kullanın. Kullanmadan önce soğumaya bırakın ve yanmamaya dikkat edin. Bu karışımdaki limon koltuk altı kararmalarını da zamanla azaltıyor!


2. YUMURTA AKI VE MISIR NİŞASTASI MASKESİ

Hiç soyulabilir yüz maskesi denediniz mi? Cevabınız "evet" ise bu yöntemin vücut tüylerini almada siyah noktaların giderilmesinden daha etkili olduğunu biliyorsunuzdur. Öyleyse neden koltuk altlarınız için bu tür bir maske yapmıyorsunuz? Bir yumurtanın beyazı ile yarım yemek kaşığı nişastayı karıştırın. Üzerine 1 yemek kaşığı da şeker ekleyin ve karıştırın. Macun kıvamına gelen karışımı koltuk altına sürün. Kollarınızı açık şekilde tutarak macunu kurutun (Ağda bezi de kullanabilirsiniz) ve ağda çeker gibi çekin.


3. KILLARIN UZAMA HIZINI YAVAŞLATAN KARIŞIM

Koltuk altı tüylerinizin yavaş uzamasına ve her seferinde incelmesine yardımcı olacak başka bir çözüm de budur! 3 çay kaşığı zerdeçal tozu ve 1 çay kaşığı süte ihtiyacınız var. Kolay değil mi? Şimdi bu ikisini kalın bir macunla karıştırın ve macun tamamen kuruyana kadar 20-30 dakika koltuk altlarınıza uygulayın. Süre dolduğunda bir bez alın, ılık suyla ıslatın ve maskeyi dairesel hareketlerle ovalayın. Bundan sonra, kalanları yıkayın ve bir havluyla kurulayın. Görünür bir etki için her hafta düzenli olarak tekrarlayın.

Bu üç doğal karışımı düzenli olarak uygulamanız durumunda koltuk altı kıllarınızdan hızlı bir şekilde kullanabilmeniz mümkün olacaktır. Bilgiler hoşunuza gittiyse arkadaşlarınıza da önermeyi ihmal etmeyin.

Kaynak: Haberciniz.biz - Boldhaber