Sivilcelerle dört adımda nasıl savaşılır? Sivilceleri yok eden doğal yöntemler

Sivilcelerle dört adımda nasıl savaşılır? Sivilceleri yok eden doğal yöntemler

Özellikle ergenlik döneminde ortaya çıkan can sıkıcı sivilceleri hepimiz çok iyi tanıyoruz.

Sivilcelerle alakalı dert yandığınızda birçok kişi geçmez onlar, beklemen gerek diyecektir. Halbuki boş boş beklemenin hiçbir şeye faydası yoktur. Biz bugün sizlere sivilcelerin karşısında dimdik durabilmeniz için 4 önemli tavsiye vereceğiz.

1. Yüzünüzü Her Gün Yıkamaya Özen Gösterin

Cilt tipinize uygun bir yüz yıkama jeli satın alın. Her sabah bu jeli kullanın. Cildinizin derinlemesine temizlendiğini hissedeceksiniz, emin olun! Bu tür yüz yıkama jellerini yüz temizleme cihazları ile beraber kullanmanız daha iyi sonuçlar almanızı sağlayacaktır. Bütçenize uygun yüz temizleme cihazlarını her yerde bulabilirsiniz.

2. Tonik Kullanın

Yüz temizleme jeli ile yüzünüzü derinlemesine temizlediniz. Kir ve yağ ile dolmuş olan gözenekleriniz tamamen açılmış oldu, bu mükemmel bir şey. Temiz gözeneklerin içi boştur. Bu nedenle kirlenmeye açık hale gelir. Kaliteli ve cilt tipinize uygun bir tonik edinerek bu dertten de tamamen kurtulmanız mümkündür. Mümkünse toniğiniz, yüz temizleme jeliniz ile aynı markadan olsun.

3. Nemlendiricinizi Düzenli Olarak Kullanın

Toniklediğiniz ve temizlediğiniz gözeneklerinizin neme ihtiyacı var. Bu nedenle düzenli olarak nemlendirici kullanmanız gerekiyor. Nemlenmiş bir cilt sivilceden uzak bir cilt manasına gelir. Cilt tipinize uygun bir nemlendirici edinin. Farkı kısa süre içerisinde görmeye başlayacaksınız! Sivilcelerin en önemli nedenlerinden biri de nemsizliktir, unutmayın bunu.

4. Renkli Nemlendirici Kullanın!

Fondöten, bb krem gibi ürünler ister istemez sivilce artışını tetikliyor. Üzülmeyin, renkli nemlendirici ile günü kurtarabilirsiniz! Renkli nemlendiriciler, normal nemlendiriciye renk katılması manasına geliyor. Hiçbir zararı yok. Renk eşitsizliklerini rahatlıkla bu ürünle giderebilirsiniz.

Biliyoruz, sivilceleriniz bir anda uçup gitsin istiyorsunuz. Bu elbette imkansız. Fakat bu cilt bakım rutinini hiç aksatmadan uygularsanız, zaman içinde gitgide sivilcelerinizde azalma göreceksiniz. Sadece sabredin ve bu adımları uygulamayı sürdürün!