Yılbaşına uygun makyaj tüyoları

Yılbaşına uygun makyaj tüyoları

Yılbaşı gecesi için tercih ettiğimiz elbiselerle beraber yapacağımız makyajda çok önemlidir. Bu yüzden geceye uygun şekilde renkler seçmek için kararsız kalabilirsiniz.

Kırmızı Ruj Olmazsa Olmaz

Ruj seçimi kırmızı tonlarda olmalıdır. Bu yüzden açık mavi gibi renkler giymek pek doğru seçim olmayacaktır. Siyah, gri, koyu yeşil, beyaz, lacivert ve krem gibi renkler kullanmak yerinde bir seçim olacaktır.

Gözler İçin Dumanlı Bir Görünüm

Göz makyajınız için gri, siyah ve beyaz gibi renklerle dumanlı bir görünüm yaratmak seçtiğiniz elbiselerle ve geceye uygun bir seçim olacaktır. Ayrıca uzun kirpikler ve şekilli kaşlarla makyaja daha fazla anlam kazandırmış olursunuz. Bunun için takma kirpik kullanabilirsiniz veya iyi bir rimel sürerek kirpiklerinizi ön plana çıkarmanız oldukça mümkün.

Allık Seçimini Doğru Yapmak Gerekir

Günün rengi fazlasıyla kırmızı olacağından dolayı yanaklarınızı fazla kırmızı yapmamaya çalışın. Koyu gölgeler ve çizgiler çok daha iyi duracaktır. Allık seçimi fazla kırmızıya kaçan bir tonda olursa abartılı gözükebilirsiniz. Bu yüzden yanaklarınız için sade bir görünüm çok daha iyi olabilir.

Son olarak giydiğiniz kıyafetler ve yaptığınızın makyaja göre takı seçimleri yapmanız gerekir. Eğer renkler fazla ön planda ise takıları sade ve zarif olarak seçim yapın.