Et Benlerinizi Dökecek En Etkili Tarif

Et Benlerinizi Dökecek En Etkili Tarif

Et beni genellikle zararsız ve ağrı veya sızıya sebep olmayan bir tür deri tümörüdür. Yetişkinlerin neredeyse %25’inde görülmektedir.

Ebatları kişiye göre farklılık gösterebilir ve aynı bölgede farklı ebatlarda da olabilir. Genelde yirmili yaşlardan sonra oluşmaya başlar ve zamanla büyüyebilir ya da sayıları artabilir. Et benleri kansere dönüşmezler.

Et beni genelde boyun, koltuk altı gibi cildin kıvrım yaptığı bölgelerde oluşur. Çoğunlukla cilt renginde ya da kahverengi tonlarındadırlar. Et beni tıbben bir problem yaratmasa da görüntüsü kişileri rahatsız ettiği için tıbbi tedavi yöntemleriyle ya da doğal yöntemlerle yok edilebilirler. Et beninizi dökecek en etkili tarif limon suyudur. Limon suyu et beni üzerinde doğru kullanıldığında kolaylıkla bu benlerden kurtulabilirsiniz.

Limon, asitli olması ve pH düşürücü etkiye sahip olması sayesinde et benlerini dökmeye yardımcı olur. Yarım su bardağı su ile bir adet limon suyunu karıştırıp pamuk ile benlerin üzerine sürmelisiniz. Bu işlemi haftada 3 kez yaparsanız bir ay içinde benlerin döküldüğünü gözlemleyeceksiniz.

Aspirin ile Et Benlerinden Kurtulun

Limon suyundan sonra et benlerini dökmek için en etkili yöntem aspirindir. Eczaneden kolaylıkla bulabileceğiniz aspirinden iki tanesini bir yemek kaşığı suda eriterek bir macun elde etmelisiniz. Daha sonra bu macunu et benlerinin üzerine sürmeniz gerekiyor.

Sürdüğünüz macunun üzerini bir yara bandı ile kapatarak en az 3 saat beklemelisiniz. Aspirin çabuk dağıldığı için bu işlemi sık sık yapmalısınız ki etkisini görme süreci hızlansın. Her gün düzenli olarak bu işlemi tekrarlarsanız 3 haftanın sonunda ya da en geç 1 ay içinde benleriniz dökülmeye başlayacaktır.

Et Benleri İçin Elma Sirkesi Tarifi

Et benlerini dökmek için elma sirkesi yöntemi, limon suyu yöntemi kadar etkili bir tariftir. Çünkü elma sirkesinin içinde de limonda olduğu gibi asit vardır. Ve bu asitli yapı et beninin düşmesine yardımcı olur.

Asıl önemli olan unsur elma sirkesinin doğal olması gerektiğidir. Evde kendi yaptığınız ya da doğal olduğuna emin olduğunuz bir elma sirkesi ile bu tarifi hazırlayabilirsiniz. İhtiyacınız olduğu kadar elma sirkesini teninizi yakmayacak kadar ısıtırsanız sirkenin et benleri üzerindeki etkisi artacaktır.

Isınan elma sirkesinin içine pamuğu bandırıp daha sonra et beninin üzerine sürmelisiniz ve sürdüğünüz sirkeyi yıkamamanızı tavsiye ederiz. Bu işlemi günde birkaç kez tekrarlayabilirsiniz. Sirkenin vücudunuz için bir zararı olmayacak hatta bir ay içinde et benleriniz teker teker dökülecektir.

Et Beni Tedavisi İçin Macun Yapımı

Cilt bakımı diyince aklımıza doğal ürünler ve doğal ürünler diyince de yağlar gelmektedir. Et benleri için ise doğal şifa olan yağ, Hint yağıdır. Bir tatlı kaşığı Hint yağı ve bir tatlı kaşığı karbonat ile hazırlayacağınız macun ile et benlerinizin dökülmesini sağlayabilirsiniz.

Macunu et benlerinin üzerine sürdükten sonra yara bandı ile kapatarak 2-3 saat kadar bekletmeniz gerekmektedir. Bu yöntemi gün içinde iki kez yapabilirsiniz. Böylece kısa sürede et benlerinden kurtulmuş olacaksınız. Et beni nasıl yok edilir konusunda birçok önemli alternatif vardır. Tıbbi yöntemlerle bu cilt oluşumlarından kurtulmak çok daha etkilidir. Ancak doğal yollara başvurarak da kurtulmanız mümkün olmaktadır.