Paranız cebinizde kalsın! Saç dökülmesini doğal yollardan durdurun

Paranız cebinizde kalsın! Saç dökülmesini doğal yollardan durdurun

Saç, dış görünüşünüzün en büyük elemanlarından birisidir. Kadın veya erkek fark etmeden herkes saç dökülmesi ile karşı karşıya gelebilir.

İlk olarak bu sorunun bir hastalık olduğu bilinmelidir. Bu sorun hastalık olduğu için uygulayabileceğiniz bazı tedavi yöntemleri bulunmaktadır. Erken teşhis saç dökülmesi önleme adımlarının ilki olarak görülmelidir. Bu hastalığı ne kadar erken teşhis ederseniz çözüm üretme ihtimaliniz de o kadar artmaktadır. Saç dökülmesi önleme adına bazı çözümler ürtebilir ve bu yöntemleri kullanabilirsiniz. Saç dökülme önleme adımlarını kısaca yazmak gerekirse;

- Zeytinyağı ve hindistan cevizi yağı ile saç köklerinize masaj yapabilirsiniz.

- Saç dökülmesi önleme adına saçınıza en uygun şampuanı kullanmalısınız. Yanlış şampuan kullanımı kepeklenmelere ve saçlarınızın güçsüzleşmesine neden olmaktadır.

- Saçınızı en fazla 3 günde 1 yıkamalısınız. Daha uzun sürelerde saçınızı yıkamaz iseniz saçlarınız yağlanır ve saç kırıklarınız artar.

- Saçınıza kesinlikle jöle, saç spreyi ve vaks gibi kimyasal ürünler sürmemelisiniz. Bu ürünler saç köklerinizi güçsüzleştirir.

- Vitamin eksikliği saç dökülmesinin en büyük sebeplerindendir. Bu yüzden düzenli ve size iyi gelecek yemekler yemelisiniz. Gerekirse vitamin takviyesi almalısınız.

- Banyo sonrası gerekmedikçe saç kurutma makinası ile saçınızı kurutmayın. Saçınızı havlu ile kurulamalısınız. Fön makinası saçınızda kırıkların oluşmasına neden olmaktadır. Ayrıca saç köklerinizi yakarak güçsüzleşmesini sağlamaktadır.

- Kokulu sardunya yapraklarını 15 ile 30 dakika arasında kaynatarak saçınızı bu su ile durulayabilirsiniz. Bu yapraklar güçsüz ve kırılgan saçların tekrar düzelmesini sağlamaktadır.

- Sadunya yaprağı ile aynı şekilde biberiye dallarını da kullanabilirsiniz.

- Saçınız için ayrıca bitkisel şampuan ve serum setlerini de kullanabilirsiniz. Bu şampuanlar içerisinde Biyokür kendisini kanıtlamış bir markadır.

Saç dökülmesi önleme adına Biyokür şampuan ve serum setlerini kullanabilirsiniz. Biyokür klinik olarak onaylanmış bir bitkisel ilaçtır. İçeriğinde bulunan 45 farklı bitki özü ile saç köklerinizin güçlenmesini sağlamaktadır. Düzenli kullanımlarda Biyokür şampuan ve serum seti saç dökülmesini önlemektedir.