2022 Mart Ayı Burç Yorumları

2022 Mart Ayı Burç Yorumları

Mart ayında burcunuz neler söylüyor? Akrep, Terazi ve Oğlak burcundan olanlar neden dikkatli olmalı?

İkizler

İkizler burcu Mart ayından itibaren yeni bir aşka yelken açacak. Bu sürpriz aşk sayesinde İkizler’in keyfi bir hayli yerine geliyor. Hadi bakalım hayırlısı o zaman.

Koç

Koç burcuna Mart ayı pek yaramayacak gibi görünüyor desek tam yeridir. Koç burcu işi ile alakalı birçok problem yaşayacak, umarız en iyi şekilde atlatır bunu.

Oğlak

Oğlak burcu Mart ayında büyük bir ihanete uğrayacak. Bu ihanet muhtemelen yakın bir arkadaşından gelecek. Sakin olmakta fayda var tabii.

Aslan

Aslan burcu Mart ayında ailevi sorunlar yaşayacak ama aşılmayacak şeyler değil. Yine de Aslan’ın gündemini bu tür durumlar bir süre boyunca meşgul edeceğe benziyor.

Başak

Başak burcu Mart ayında iş anlamında yoğun günler yaşayacak. Başımı kaşıyacak vaktim kalmadı yahu diyeceği günler Başak’ı bekliyor biz söylemiş olalım da.

Terazi

Terazi burcu Mart ayında işinden terfi alacak. 2020 senesinin son ayında böyle muhteşem bir haberle müjdelenecek olan Terazi’nin yüzündeki huzuru şimdiden görebiliyoruz yani.

Boğa

Boğa burcu Mart ayında uzun bir seyahate çıkacak. Ama bu seyahat işle alakalı olacak, pek değerli burcumuz Boğa bu iş seyahatini kendi lehine çevirmeyi başaracak gibi, sizce?

Yengeç

Yengeç burcu Mart ayında yelkenleri suya indiriyor ve aşık olduğu kişiye açılıyor. E ne diyelim? Havada aşk kokusu var.

Akrep

Akrep burcu Mart ayının son günlerinde çok hayalini kurduğu bir şeye kavuşacak. Bu kavuşma yaşanırken yeni bir sürprizle de karşılaşabilir. Bakalım neler olacak?

Kova

Kova burcu eski sevgilisiyle sonunda barışıyor. Neydi o birbirinizin peşinden koşmalar falan canım. Bir durun olduğunuz yerde değil mi?

Yay

Yay burcu Mart ayının ortalarında ruhsal bir dengesizlikle karşılaşacak. Bu dengesiz davranışlar ailesinden gelebilir. Üzülme Yay, sen güçlüsün!

Balık

Balık burcunu Mart ayında duygusal anlar bekliyor. Uzun zamandır vakit geçirdiği biri şehir dışına gidecek, hem de uzun süreli. Gözleri yaşlı Balık’ın ama dayanmak gerek, geçecek elbet.