23 Mart 2022 Günlük Burç Yorumları, Teraziler rahatlıyor, Akrepler coşkulu, Başak dertli

23 Mart 2022 Günlük Burç Yorumları, Teraziler rahatlıyor, Akrepler coşkulu, Başak dertli

Günlük burcunuz ne söylüyor? Terazi burcundan olanları neler bekliyor? Akrep neden sevinecek?

23 Mart 2022 tarihi itibariyle burçları bekleyen gelişmeleri derledik. Çoğu burç insanı baharın gelmesiyle kaderinin değişeceğini düşünüyor. Bahar yaklaşırken kimi burç insanları üzülecek kimi burç insanları ise sevinecek. İşte burcunuzun bugünkü yorumları

Koç,,

Maddi sorunlar yaşayabilirsiniz bugün dikkatli olmanız gerek. Özellikle kartla harcama yaparken dikkat edin.

Boğa,

Boğa burcu bugün çok yorulacak görülüyor. Hem bedenen hem de ruhen. Bu yüzden dikkat etmesinde fayda var.

İkizler,

İkizler burcundan olanlar duygusal bir çöküntü yaşayacaklar. Özellikle günlerce pişmanlığınızı duyacağınız bir hata yapabilirsiniz.

Yengeç,

Yengeç bugün ne dertli böyle.. Ancak üstesinden geleceksiniz. Sadece çevrenizdeki olumsuz seslere kulak vermeyin yeter.

Aslan,

Aslan burcundan olanları harika bir çarşamba bekliyor. Bugün bolluk ve bereket dolu bir gün geçireceksiniz. Uzaktan güzel haberler de var.

Başak,

Başak burcundan olanları bugün kötü gelişmeler bekliyor. Beklediğiniz bir işten olumsuz yanıt alabilirsiniz. Boş verin daha iyisini bulmanız yakındır.

Terazi,

Terazi için uzun zamandır devam eden sıkıntılar bitmek üzere. Giderek her şey yoluna giriyor. Böyle devam ederseniz çok ama çok daha mutlu olacaksınız.

Akrep,

Akrep burcundan olanlar bugün baya bir mutlu olacaklar. Gerçek bu.. Akrep hayattan zevk almasını bilen burçtur. Bugün yine akrepleri mutlu edecek gelişmeler var.

Yay,

Yay burcundan olanlar için dikkatli olmaları gereken bir gün. Havanın ısınmasına sakın aldırış etmeyin ve kalın giyinin. Mevsim geçişinde hastalığa merhaba diyebilirsiniz.

Oğlak,

Oğlak burcundan olanları bugün ekonomik anlamda iyi bir gün bekliyor.. Rahatlayacağınız bir para elinize geçebilir. Üstelik hiç beklemediğiniz bir yerden.

Kova,

Kova burcundan olanlar bugün insan ilişkilerine dikkat etmeli. Aksi takdirde büyük sorunlar yaşayabilirsiniz. Kötü niyetli insanların olumsuzluklarından uzak durun.

Balık

Balık çok duygusal bir gün geçirecek. Maziden gelen bir dost canınızı sıkacak olsa da hayatınızın en güzel gününü geçirebilirsiniz. Veya uzaktaki bir dostunuzla yapacağınız bir telefon görüşmesi hiç beklemediğiniz haberleri almanıza yol açabilir.

23 Mart 2022 Çarşamba gününe ait burç yorumları Sadık Şimşek tarafından hazırlanmıştır