4 Mart burç yorumları. Yengeçlerin önünde iki yol var,  Oğlak beklentilerini düşürmeli

4 Mart burç yorumları. Yengeçlerin önünde iki yol var, Oğlak beklentilerini düşürmeli

4 Mart 2022 tarihli Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu günlük burç yorumları

KOÇ BURCU

Sevdiklerinizle aranızda bir yanlış anlama olduğunu düşünebilirsiniz. Bir aile üyesinin veya yakın bir arkadaşınızın uzaklaştığını hissediyorsanız, bunu fazla büyütmeyin muhtemelen biraz yalnız kalmaya ihtiyaçları vardır.

ASLAN BURCU

Düşüncelerine dalacağınız, dikkatinizin dağılacağı ve sonuç olarak sevdiğiniz birinin size tavır yapacağı veya size tatsız görünecek küçük bir gözlem yapacağı bir Cuma günü. Şu anda yorumlara tahammül edemiyorsunuz, onları yanlış anlıyorsunuz ama geriye dönüp baktığınızda bu istisnai değil. Sizi eleştirenlere içerliyorsunuz ve sorgulanmaktan nefret ediyorsunuz.

YAY BURCU

İş başarınız ile çevrenizdeki meslektaşlarınız veya arkadaşlarınızın başarıları arasında karşılaştırma yapmaktan kaçınmanın önemli olduğu bir gün, özellikle de bu kıskançlık, sağlıksız duyguları tetikliyorsa! Herkesin kendi yoluna gitmesi gerektiğini ve profesyonel yolculuğunuzun hala birçok sürprizi olduğunu unutmayın.

BOĞA BURCU

Yapacak çok şeyiniz ve çok az zamanınız olabilir. Hangisini ne zaman yapacağınızı sıraya koyamamak tüm işleri ihmal etmenize sebep olabilir bu yüzden kararlı olmalısınız. Herkesi memnun etmeye çalışmak yerine bazı teklifleri reddedin! Cuma gününü, sizi konfor alanınızdan çıkaracak farklı bir şey yaparak geçirmek istiyorsanız planlı olmalısınız.

BAŞAK BURCU

Cesaret edip konfor alanınızdan çıkarsanız, kader elini uzatabilir ve anında ele geçirmek isteyeceğiniz fırsatlar getirebilir. Karşılığında bir şeyler feda etmek için küçük bir bedel ödemeniz gerekebilir, ancak mevcut astral geçişler gösteriyor ki fırsatları değerlendirip risk aldığınıza değecek!

OĞLAK BURCU

Düşüncelerinizin iş sorumluluklarına dönüştüğünü fark ederseniz kesinlikle dikkatinizi dağıtacak bir şeyler bulmanız gerekir. Aksi takdirde, yarından itibaren ne yapmanız gerektiği konusunda endişelenerek zaman harcayacaksınız. Uzun bir yürüyüşe çıkın veya telefonunuzu kapatın ve anı yaşayın!

İKİZLER BURCU

Planladığınız eğlence istediğiniz etkiyi yaratmayacak. Bu da demek oluyor ki, iyi bir arkadaş olmak isteyeceksiniz, eğlenceli aktivitelerden keyif alacaksınız ama çevrenizdekiler uygun bir ruh halinde olmayacak ve beklediğinizin tam tersi bir atmosfer yaratılacak.

TERAZİ BURCU

Aile üyelerine karşı herhangi bir kırgınlık varsa, bugün tekrar yüzeye çıkabilir ve Pazar gününü huysuz ve sinirli bir ruh hali içinde geçirebilirsiniz. Gerginlik olacağını anlarsanız yürüyüşe çıkmak veya arkadaşlarla dışarı çıkmak iyi bir fikir olabilir.

KOVA BURCU

Finansal düzeyde kesinlikle bir gelişme var. Belki de iş değiştirip daha fazla kazanacağınız veya ikinci bir işe başlayacağınız veya sadece maaşınıza zam alabilirsiniz. Serbest meslek sahibi iseniz, iyi anlaşmalar yapacak veya müşteri tabanınızı genişleteceksiniz.

YENGEÇ BURCU

Yeni fırsatlara kapı açmaya devam ediyorsunuz. Terazi burcundaki Ay bugün evinizin, ailenizin bölgesinde duruyor. Bu durum sizi gününüzü evde geçirmeye zorlayabilir ama aynı zamanda dışarı çıkmak isterseniz güzel şeyler yaşama ihtimaliniz de var.

AKREP BURCU

Yakın arkadaşlarla konuşmadan önce düşünün. Bastırmaya çalıştığınız bazı hisler olabilir. Mesele şu ki, gerilim zirve yaptığında, sonradan pişman olacağınız bir şey söyleme riskiniz var. Güzel bir doğa yürüyüşü sakinleşmenizi sağlayabilir.

BALIK BURCU

Burcunuz şüphe etmeyi, dikkatli olmayı, attığı adımı kontrol etmeyi pek sevmiyor. Bugün bir kez daha saflığınızın kurbanı olabilirsiniz. Bir kişinin yalanını yakalayabilirsiniz ve kalbiniz kırılabilir.

İlgili Haberler