5 Mart burç yorumları! Akrepler akıllanıyor, Oğlaklar ailevi sorunlar yaşayabilir

5 Mart burç yorumları! Akrepler akıllanıyor, Oğlaklar ailevi sorunlar yaşayabilir

5 Mart 2022 Cumartesi günü burçları neler bekliyor? İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık için günlük burç yorumları

KOÇ BURCU

Bugün kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Bu geçici bir durum, bu yüzden işleri çok ciddiye almamaya çalışın. Bugün sinirleneceksiniz ama yavaş yavaş sorun azalacak ve onu geride bırakacaksınız. Ne tür kısıtlamalarla karşılaşırsanız karşılaşın, bunları biraz sakinlikle kabul edin.

ASLAN BURCU

Bir kişi, belki de bir yanlış anlamadan dolayı size karşı soğuk, mesafeli bir tavır sergileyebilir. Üzgün ​​hissedebilirsiniz ama bunun uzun sürmeyeceğini biliyorsunuz. O yüzden kendinizi başka bir şeye adamalısınız ve başka şeylere odaklanmalısınız.

YAY BURCU

İçgüdülerinize güvenmekten çok, bunu çok fazla düşünme riskini alabilirsiniz. Daha fazla araştırma size çok fazla seçenek sunabilir ve kafanızı daha da karıştırabilir. TV izlemek veya spor yapmak anlamına gelse bile dikkatinizi başka bir yere odaklayın. Kendinizi buna ne kadar az adarsanız, cevabın ortaya çıkma olasılığı o kadar yüksek olur.

BOĞA BURCU

Bugün inanılmaz derecede sinirli veya heyecanlı olmanız mümkün. İlk olarak, meslektaşlarınız veya taahhütlerin yükü tarafından rahatsız edilmeden negatif enerjileri ortadan kaldırmanın sağlıklı bir yolunu düşünmelisiniz.

BAŞAK BURCU

Hayatınızı ve özellikle işinizi farklı bir şekilde incelemeyi düşünebilirsiniz. Yani, daha fazla özgürlük ve yaratıcılıkla. Başak'ın değişikliklerden ne kadar nefret ettiği iyi bilinir, ancak sizin istediğiniz yöne gidenler olacak ve onları zevk ve memnuniyetle karşılayacaksınız.

OĞLAK BURCU

Bir aile üyesi tarafından yaratılan size biraz düşmanca görünecek bir atmosfer var. Bu durumlarda en iyi tutum uzaklaşmak, zihninizi boşaltmak ve içsel gerilimlerinizi yatıştırmak için kendinize biraz zaman ayırmaktır. Kendinizi şımartmak için de güzel bir gün.

İKİZLER BURCU

Bazı pürüzler için endişelenebilir ve işlerin daha kötü olamayacağını düşünebilirsiniz. Hele ki durum durağan ise herhangi bir çözüm görünmeyebilir. Ancak, gerçekten günün tadını çıkarmaya istekliyseniz, kendinize meydan okuyun ve sorunu çözme şansının tadını çıkarın.

TERAZİ BURCU

Rahatlamaya, dinlenmeye ve kendi alanınızda kalmaya ihtiyacınız var. Bugün kendinize iyi bakmanız, arada bir biraz bencil olmanız ve suçluluk duymamanız gerçekten çok önemli! Uzun çalışma haftasından kurtulmak için günün ilk bölümünü buna ayırın, pillerinizi yeniden şarj edin, ancak öğleden sonra, atmosfer yumuşak olacağı için arkadaşlarınızla dışarı çıkın!

KOVA BURCU

Karar verme konusunda güçlü bir arzunuz var ama dürtüsel hareket etmeyeceksiniz. Aslında Oğlak burcundaki Mars, yansımadan bahseden ve aynı zamanda size karar vermeniz için doğru ivmeyi veren bir konumda burcunuzun arkasında durur.

YENGEÇ BURCU

İşi geride bırakın ve dinlendirici bir hafta sonu geçirin. Mümkün olduğunca, meslekle ilgili mesajlardan, aramalardan veya e-postalardan kaçının, aksi takdirde arkadaşlarınızla veya ailenizle gerginleşme ve tartışma riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Öğleden sonra dışarı çıkın, bir etkinliğe katılın. İlginizi çeken ve ziyaret etmek istediğiniz bir yer varsa, gidin ve dikkatinizi dağıtın. Boş zamanınızı en iyi şekilde değerlendirin!

AKREP BURCU

Arkadaşlarınıza ve meslektaşlarınıza yardım etmek için çok fazla enerji harcamaktan kaçının, aksi takdirde kendinizi yorgun hissetme riskiniz vardır. Şu anda, refahınıza öncelik vermek çok önemlidir. Bazı Akrepler, sevdiklerinin soğuk olduğunu düşünerek yalnızlık duygusu hissedebilir. Gerçek şu ki, kendinizi izole ediyorsunuz, bir şeyler ters gittiğinde kendinizi korumanın yolu budur.

BALIK BURCU

Arkadaşlarınızın harcama alışkanlıklarını analiz etmekten veya eleştirmekten kaçının. Özellikle mali konularda rekabetçi olabilirsiniz, ancak bunu karşılayabileceğinizi göstermek için çok fazla harcamamaya çalışın. Ne kadar para kazanırsanız kazanın kendinizden emin olacaksınız.