Aç karnına 1 yemek kaşığı tüketilince vücudu çelik gibi yapan besin! Canan Karatay'ın gözdesi

Aç karnına 1 yemek kaşığı tüketilince vücudu çelik gibi yapan besin! Canan Karatay'ın gözdesi

Canan Karatay anne sütü kadar değerlidir diyor Zeytinyağı için. Aç karnına 1 yemek kaşığı zeytinyağı tüketmenin pek bilinmeyen etkileri çıktı

Zeytinyağı doğamızdaki en faydalı besinlerden biridir. Bağışıklık sistemini güçlendiren bu yağ aynı zamanda yemeklerimize de lezzet katmaktadır. Canan Karatay her fırsatta Zeytinyağının mucizelerinden bahsediyor.

Araştırmalar her zaman olduğu gibi Canan Karatay'ı doğrulmaya devam ediyor. Ege mutfağından eksik olmayan zeytinyağının sayısız mucizesi ortaya çıktı. Örneğin karaciğer sağlığı için zeytinyağı bulunmaz bir mucize.

Mide hastalıklarına da iyi gelen zeytinyağı aynı zamanda da bağışıklık sistemini çelik gibi yapmakta. Vücudu hastalıklara karşı koruyan zeytinyağını sofralardan eksik etmemek gerekiyor. Son dönemde popüler bir uygulama daha var.

Zeytinyağını aç karnına tüketmek. Evet zeytinyağı aslında Canan Karatay'ın dediği gibi zeytinin özü. Yani doğal bir meyve suyu. Bu yüzden çocukların bile tüketmesinde sakınca yok. Sadece 1 yemek kaşığı zeytinyağı tüketmek bile yeterli oluyor.

CNN TÜRK tarafından yayınlanan bir haberde; Aç Karnına zeytinyağı tüketmenin mucizelerinden bahsedildi. Öğrendiğinizde sizin de çok şaşıracağınız detaylar var. İşte zeytinyağını aç karnına içtiğinizde vücudunuza sağlayacak olduğu faydalar.

Birçok kişi tarafından aç karnına zeytinyağı tüketmek yararlı veya zararlı olarak görülebilir. Bunun en net şekilde bilgi olması için doktor ile iletişime geçilmesi gerekir. Çünkü bazı vücut türleri için oldukça faydaları olan zeytinyağı bazı vücutların aç karnına tüketmesi iççin faydalı değildir. Eğer aç karnın zeytinyağı tüketilmesinde bir zarar yoksa oldukça faydalı sonuçlar elde dilebilir. Her sabah küçük bir miktar zeytinyağı alınması vücut sağlığı açından önemli olmaktadır.

roberta-sorge-uobapnn-k7w-unsplash.jpg

İlk olarak bir yemek kaşığı saf sızma zeytinyağının tüketilmesi bağışıklık sistemini oldukça fazla güçlendirdiği bilinmektedir. Kesinlikle zeytinyağı alınırken kaliteli ve güvenilir yerler seçilmelidir. Çünkü eğer sahte yağ tüketilir ise zarar ile karşılaşılması muhtemel olmaktadır. Özellikle zeytinyağının asitlik derecesinin oldukça küçük olması önemli olmaktadır. Kanserler diğer adı ile kontrolsüz hücre çoğalması ol arka bilinmektedir.

Eğer bu tarz dorumların aşınması istenilmiyor ise her sabah aç karnın küçük bir miktar zeytinyağı alınması da önemli olmaktadır. Bu sayede kanser ve kanser türler ile mücadelede önemli bir adım atılmış olur. En sağlıklı sonuçlar için doktor ile iletişime geçilmesinde fayda vardır. Aksi taktir de yarar yerine zarar görülmesi mümkündür.

ÖNEMLİ UYARI!

Zeytinyağının faydalarından yararlanmak istiyorsanız doğal ve organik olmasına dikkat etmelisiniz. Doğal ve organik olmayan zeytinyağları unutmayın faydadan çok zarar verebilir. Bu yüzden dikkat etmenizde yarar bulunmaktadır.

Kaynak: CNN TÜRK