Camdaki Kız dizisinde neler oluyor! Süslü Korkuluk dizisine transfer oldu

Camdaki Kız dizisinde neler oluyor! Süslü Korkuluk dizisine transfer oldu

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde yer alan usta oyuncu Çağatay Ulusoy'un başrol oyuncusu olduğu Süslü Korkuluk dizisine geçti.

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi için hazırlıklar sürüyor. Süslü Korkuluk dizisinin tv8 ekranlarında yayınlanacağı duyurulmuştu. Ancak yaşanan kriz nedeniyle tv8 kanalı Süslü Korkuluk dizisini yayınlamama kararı aldı. Krizin ne olduğuna dair bir bilgi ise gelmemişti.

NETFLİX PROJEYİ KAPTI

Son dönemde yayınladığı Türk dizileriyle adeta reytinglerin zirvesinden düşmeyen Netflix platformu söz konusu projeyi yayınlama kararı aldı. Çağatay Ulusoy'un başrollerindeki dizi Netflix platformunda yayınlanacak.

KADRO BELİRLENMEYE BAŞLADI

kapak-101821.jpg

Çağlatay Ulusoy'un yanı sıra dizide yer alacak isimlerde belli olmaya başladı. Esra Bilgiç ve Çağatay Ulusoy'un başrollerindeki diziye Olgun Şimşek'te dahil olmuştu.

CAMDAKİ KIZ'DAN TRANSFER

Camdaki Kız dizisinden de ünlü bir ismin transfer edildiği öğrenildi.

Camdaki Kız dizisinde Cavit karakterine hayat veren ve Kınalı Kar diziyle ünlenen Engin Şenkan'da diziye transfer edildi. TV100 ekibinden Birsen Altuntaş'ın haberine göre Engin Şenkan bu projede Olgun Şimşek'in Mustafa rolüyle Peyami'nin babası rolüne hayat verecek. Dizide Peyami'nin Ölü babasını canlandıracak olan Engin Şenkan'ın Camdaki Kız dizisinden ayrılacağı öne sürülüyor.

61ea74073ab1662d8870c6b5.jpg

Dizide Cavit karakterine hayat veren Engin Şenkan'ın Camdaki Kız dizisinde hikayesinin bittiği tahmin ediliyor. Camdaki Kız dizisi perşembe akşamları kanal D ekranlarında yayınlanıyor ve dizinin başrollerinde Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu var.